嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:17 發表   
2 e" R) q* u7 @3 c. K! Q5 `0 @9 s! x' m6 O
哦!
. F6 ?. a  G( {不過唔著底介更加爽
: \' ]3 p) }  R7 S+ C0 M: l

1 h' G3 C! w6 ^2 y  S2 @7 n甘會有野拱起
1 u  [8 l* \8 ~所以我會壓底JJ再著under

唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 20:36 發表   2 J+ u$ ]. p0 |3 U* U) W# l! k
唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
3 S# ~  m& g# S1 F) K: Z7 J

$ h1 z2 M5 P- I: e. }  u甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-24 20:36 發表   
! B( A% s. q9 W3 z, X唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
) V8 a! Z4 d. e$ L8 B7 [你頭像這件校裙好鬼短,好正

多數都係百摺裙,唔係好覺..........
" B1 E, ?% W6 O( I" K9 w  I, W
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 24-3-2014 20:48 發表   
/ T! H% n! p" S% q# [5 o5 a
7 i* V/ z: R* `6 L/ J4 p
( i9 D) D8 a4 H- K6 h甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 21:14 發表     y4 ]" L5 [( O4 o1 _6 @
多數都係百摺裙,唔係好覺..........
6 \6 T4 C; U# _- d* ]% r: y
. O3 Q' K2 p! [% o; Q, g; W
- n) K" ]- P3 B$ F) W% U5 c我自己角得冬季校服更容易隱藏JJ
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

兩種都沒有感覺

用校裙打有點變態

兩者都可以。一定要夏季
hi hello

打完要洗好麻煩

Why not both?

連身要穿到成個學生妹先正,有齊打底