嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
+ i, D2 P, i' M: ], j5 ]7 p2 F7 m
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
9 E4 H# x8 j- h) y9 L有冇留意到

已收帖. 謝謝!
! H" Y2 z) B3 ?6 x, k* A) o
+ _2 d1 }3 X" D! C" i5 r: E[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-' k0 L  X# n, o0 F! [& m* w
所以我一直都係好驚><& e2 ~* ]( Z& a
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   1 e: p- W4 |1 q- h% Q2 T7 X1 g+ X
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
3 p; |- Z- U( A
: _4 N) y1 f+ \  ]* o7 O' B買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
- B8 x- X- u4 v6 ?  Y- R: W6 B尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40) M  l: ]" a1 B: v- d  N
揾倒40、個款又唔靚
3 z$ g0 g1 J' N! f: @有D姐妹仲要係41,42碼$ Q9 j; V; T; i6 T% i8 Y. v

4 N# q1 b; C4 h; O9 z, m& wps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
$ t/ A/ _9 a+ O1 I! q, L, O- L3 M+ Z# z+ |  K

已收帖. 謝謝!
7 u2 @* ?" j' Q5 S/ E" m1 d) ]' R& J

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。* z7 Z( ^, I5 F' q: J
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   + T& M3 S( D9 y+ Y! u* v# V9 f
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
3 Q5 m* u0 J0 ^& r9 a* x- c我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
2 }$ S9 u' t* k! D- S& d

$ t# `4 p" h+ R2 O+ d$ C咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
, y3 B0 g9 p3 O( E( r  t
) V  a6 z! H' ^/ {9 Z+ W% I' L[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
& p. ?  p1 u" `# D. e' H- e. w, {4 ]  o
6 q' A5 F! j3 G1 e
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
: H( h. |9 x& o7 m) ~) ]5 e7 V, l6 o
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
+ q3 W" Y! Y1 v* P! I
; ~" A; [0 w: r2 V2 Q% H+ c7 v樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
8 b9 ^' h' l# h  i# L
! b8 ^1 g7 I* A. y0 q7 j$ Z9 f8 X40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   
- S+ h3 i. [3 |
) e, Y1 ~( M$ `/ Z+ T8 s5 S8 \' l
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試7 ~! _, x2 B! K; ?/ j5 k1 ~; A7 p
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
: v- k7 g( C% J6 _揾倒40、個款又唔靚
% S$ t5 H# w% l4 R) J9 t; e3 t有D姐妹仲要係41,42碼
1 M  h$ f! U$ h3 M; ~# O  \% D6 ?* |9 o: j1 K
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
8 e3 _" N2 q4 \$ h4 w* F3 Z
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!0 e+ u+ X0 h7 p" g2 l9 ~7 c
3 x4 l2 f- S' c" M1 s

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀