嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝) x3 R& o$ f/ P- x, Y' o0 {

" E! z+ @, u/ l8 p- ^% Q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><# n6 J  Z$ V; W( m
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
& O# v- ?5 y7 e' s9 L, Q) e" W- A% Z; ]5 d4 Z6 e! {% `' N4 s

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-& G% s. p" @8 p( @
所以我一直都係好驚><
) i7 J5 y9 [9 y: k等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   - _* n3 }; ?* u4 u5 X" l+ K8 `) @4 M
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
1 d. z8 `4 H2 M3 x/ U# J; c
0 q6 n! p- M1 e) u; x, ]+ |) Y3 ~
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試: K% y+ l( T$ B7 e! Z1 g
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40) O* [0 @) r4 i( e7 H4 U) d% y
揾倒40、個款又唔靚
* }0 x& X: |8 M' T% }  q; n有D姐妹仲要係41,42碼0 @2 B2 o4 a& J7 h" p- I1 V

0 b& ]& x0 B" ~ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!* T- C" i1 S. K/ z6 Q1 i

: N& {) i: ]9 z1 X# X[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
4 v2 e4 J6 D  [& l; F9 o0 f: G0 F& P1 w1 C8 m, W

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。- L5 Y4 ]0 A5 T- Y1 D9 j! x
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
  ^- x, A0 K2 Q* F% p: Y! d你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
* l* }# u) y5 Z3 `, b2 ^# [我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
; E0 |! J3 h. ~: L  x3 B' h7 z6 X7 N
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
$ p6 c. E/ I4 P9 l5 Q% u1 p; w' B8 ?6 A& |

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
% N3 M$ t( c  d  p7 b& l/ m1 O  m% @. i9 Q" X
1 c& ~$ d: W! T: G
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??0 M; J7 R. R" K7 s8 X8 N8 @* j4 G

, R! J/ D/ ?4 S$ p2 e4 H2 b補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
- t9 m/ @6 T4 H! b1 K4 z0 Y2 f7 F4 V  V- M+ {( E" y/ N6 w2 Q
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
( X+ O' d. `! [5 m  t3 F: c' e. @* T- C- B; ^) U/ D: B
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   
* P1 h" X0 b8 X, A' Q9 Y% Z; |% |7 `8 V
4 a* s5 x9 ?  H+ @7 c
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試7 p6 y3 g0 y/ w4 n6 z. D
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40# a/ W3 N& R7 E
揾倒40、個款又唔靚
5 e  p/ _) y% U* ^; a( M+ O; ]% j有D姐妹仲要係41,42碼
; n! t  e1 F( m, D. S) m6 C! K6 v( N# u. S- O  u; j
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
$ l" [& }& K3 `5 H$ Q
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
8 X/ L( U2 u1 l2 Q- [% u! P  ~/ P" S2 G3 B4 m

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀