嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝3 k/ t2 I% j/ M! O

# h5 Y- O' a  s2 H2 B[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
! b. ?; d+ d8 i有冇留意到

已收帖. 謝謝!) l- {: v) e7 }3 X
$ _$ g+ u% Y+ @4 k- \

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
* K, s( S" E4 @. R6 C& Z, T# W所以我一直都係好驚><6 V, h/ K3 y! o1 O# H- {
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   8 t1 X  x3 y8 J$ t7 d7 q
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
; d2 t7 u& c3 n8 N6 m) U; y$ O

1 T( c* {# `: A2 ^& G買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試( X7 t6 z/ d9 u; F. v
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40. e+ x" D# X  U- `
揾倒40、個款又唔靚
$ Z2 Y! j* k1 Y& z" ^; k有D姐妹仲要係41,42碼
& p2 Z. c* O! F" R; w* Q6 G+ Z* ?& X- j
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
* H' r* |: r) L7 x# p, z) v1 x0 e, K

已收帖. 謝謝!1 ^" A; f, d% ^3 e
8 t! t5 G; B$ M; m! {/ k2 I

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。- f, l! u1 c, }4 G6 g6 |3 e
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   / ?8 z& K. t: ^' u2 \
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
0 h' w& x3 `1 @' ]我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
6 k% }5 T. n0 q7 ^9 u$ k$ ^
* x3 E0 i. A0 ?/ s0 n* A. R9 z. j* e
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
  O5 C8 c% ~; g4 x/ `1 h4 q* B7 [) t! D/ [3 ?- U1 l! I6 N

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   7 q" G' X+ s( ]% L' L4 a

8 e2 S: m; @' @4 r( d; K- P! A0 J4 l9 w5 I  }/ K& M
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??! R, n0 f( w* E/ v. z3 ?2 |
/ a% v& }) m$ N1 b" K  T
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
) ?! K2 `7 A6 v
3 z* }1 `- A0 Q5 c; ?+ r  ?7 ^) n
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... ), L/ B( t9 w) [6 P

; u5 e) m0 E0 `- P6 P40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   ) q+ U/ [9 x1 b( k2 A# S( T$ @$ ~
9 _% ^3 T; B/ H* ?' K

8 H' @. Y$ L. \# Y7 z/ N& N買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試7 Z% q" R4 D0 }' y+ i) a
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
  P1 a- E7 W/ H! L1 r揾倒40、個款又唔靚
  G3 P4 @( Q) l9 }" v; k1 {  w有D姐妹仲要係41,42碼
$ J2 o9 t2 t* l" m& T% {
! Z! s! k& t) M. Ops。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
8 b0 \# `4 K, F4 v
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!9 e3 ^- ]$ X, Y' B2 `! t0 e& S8 ]
) c- I% _; v) w5 ^3 c

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀