嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝/ ?, k7 d- Y& I8 t4 Q* m
5 u( y; Y8 J5 l9 [* t# W6 \: ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
2 c; a; s: t" d1 {" k9 [有冇留意到

已收帖. 謝謝!
! R/ Y, _" w# t3 A+ S( W* X
! b: T( B+ G1 C9 w& S[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
4 Q; C5 C2 h; X. [( U) K+ I所以我一直都係好驚><
! B! q) Z$ D9 s; D5 d等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
/ I- T+ \. q1 U" U% g買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
$ {  w4 v+ s. M
: l: G+ Z1 j  }" y# d買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
$ H2 _# ]( M4 c# `" q尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
, X4 E( J* r$ s+ O, z! Z) e揾倒40、個款又唔靚
( O6 r9 a! H5 b5 u) l8 Z8 c$ d1 j8 S有D姐妹仲要係41,42碼
) h$ f7 T! ?! ?- b' x7 D7 a# |
5 f, q: C9 |3 r( L% p5 M9 Sps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
' J; e* i+ s* `' O9 p) [/ }* o9 J  F" Z1 b# b% ]5 w. l! M

已收帖. 謝謝!
& I: G( P$ `7 J8 p2 `6 \: C
& v! o0 `4 Q' v. q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
2 C, r& U! O  o! y# N3 ]2 \我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表     R( S, R' M' I0 q4 V
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。. y" \1 A! ?% I; m3 K
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
* b' v9 z1 j& n( `+ _% V7 J1 k" m3 L& o( N% ~5 L4 Y
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!3 q/ f2 Q: T3 {; e7 T/ e

- D1 g) v+ Z9 _9 Y( ]6 w! f6 z( [: S[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
4 o; N2 ~, {) x3 Z$ t4 g- M
3 l6 q+ q- X) }1 W8 _) [" N1 ~+ [; d
9 ?( ~! t8 C$ V, i' \我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
( S' X# \# q3 ], B; S, [' }% F4 l: u. G) U$ t
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
4 @1 i2 X5 V5 _3 \. L# l
4 v( z" s/ z) l, j1 M$ |樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )5 X5 J' V$ f% E4 r# v

' H: ^! ?' ]) K4 I5 f40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   7 Y/ K: q' `! h0 ^0 h; t

& l2 r! [- }. V$ n
6 V2 c. a2 o, `  y/ m買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試" A# F2 r+ P4 J2 p5 n7 q5 m% C
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有401 q3 e1 W- q- P0 y5 G: u
揾倒40、個款又唔靚
, b  r4 m. x+ W: I有D姐妹仲要係41,42碼8 ~1 E, v% o- y# C" G

) s8 n& k; S( O- cps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
! b& r5 a" B2 Q9 W; K
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!* P6 T( g. p2 y3 S5 Y' }  ]3 G4 \

( x3 o9 w0 f3 _3 o& i- D[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀