嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝- v  r/ H5 Y. e) l! u
' p" x4 v3 r2 Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><! w, _2 Z; X# Z2 B
有冇留意到

已收帖. 謝謝!) G% @7 ?# w  Y8 ~9 C7 d7 h
) c% N, N$ @/ N. a$ B/ m

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-* E$ K6 I2 O7 O7 \4 o7 @7 [7 u
所以我一直都係好驚><
# I' X. q7 l1 l7 A) C8 \: D: V等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
6 M, U1 B" ~+ J/ G3 ^" J  U. K! v買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
" F: k2 j$ T/ k8 o

) O& Y; n! v  k, c買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
( c/ l% ?/ `3 a! g7 D. h% u! t尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40  B( e: N" C" F4 N2 B4 {
揾倒40、個款又唔靚
4 i& e; b) I- |* R; f有D姐妹仲要係41,42碼
1 {- l; Q  L) S- f/ L  E. L; p
9 T' q( b% \# c; g, N- Eps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!1 u/ r- D2 o: x( L* X

; }; Q. K+ D% x) o/ b9 N[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!8 @" Z5 w5 {$ G2 i+ _

" f( Q* B5 ?; U; R6 E5 Z[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
+ u6 M! P& Q& Z. E" o9 |. i我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   / k- X1 N- |9 r' W% P0 I
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。+ w. @; V" J+ z1 f1 V" g3 p/ j
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
, c+ T$ j( X3 Z
7 ?1 o4 e; |" i% E2 j咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!9 \2 b( ~# P& c5 K% e8 N

) _  M/ G: `: }6 _" c2 i( D[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
# Z; k0 \3 C( o: N) t8 h$ R0 `- Q# D" E  f' p7 k

+ a; T4 _% L& O  k& b% b6 Q我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
7 K/ P6 E5 B! Y+ n0 S: Z8 w4 }6 z! ]+ j' J5 Z$ E3 R
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
# Q2 p% C1 P  w  P  }- {5 |6 h6 j7 f0 K4 e' t" ?9 X
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )6 ~8 x" L) h' Q; z; K

8 d8 l2 M+ q! J' l2 u' i$ a40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   9 o7 j5 w7 l8 f. c4 B# \
! p' G8 H% S* I6 q
% l9 `* ]. g* }7 L, }; F6 T
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試% o; G2 {7 u  s, L/ y
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
7 D4 M  X; Y8 A3 ^5 q& \, I- z揾倒40、個款又唔靚& r- A, }. v( R
有D姐妹仲要係41,42碼7 u8 ?# j# e2 E* S3 K

2 ]2 h6 `' x& r  q5 B0 xps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
  \2 P% A+ l) `- T- n. R完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
4 o' A4 I& h8 Q; {, ^& Q" t7 g9 r

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀