嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
, G6 b2 u3 t! o1 N; u* A6 E& f) K2 w/ R, z+ L8 E% J7 t
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><) ?3 E( B3 v9 x: W3 F3 F7 Z
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
8 i& y. n# W4 g: a5 j0 Q0 p4 W5 [& V" `

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-$ e6 B5 G! ^& o( W3 l7 M
所以我一直都係好驚><% i% F' k4 F0 p8 O  P8 L. ?* V8 w
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   " w8 Y# _) ?# F, o; {+ \: y
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
, x3 I* T- |( d! ~% x# o
* Y8 s" K- h4 {$ M: ~( S2 ?8 k5 h
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試" ]( P( I! x% j0 ~/ L
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
3 I3 ]+ I# Y1 \" F揾倒40、個款又唔靚. X+ Q6 J- W; H% a; a7 v
有D姐妹仲要係41,42碼. n& W5 a% u, ^$ Z! J( v" m
; e" Y" |  ^5 _; T7 @* `
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!) G! Q- V5 H, @" G/ L

/ k* |0 l* u* K/ a  S6 |' d& w[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
# G! t2 \2 [' N/ O8 e: c
* Y2 e5 ]) W/ g, c3 F[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
' y9 u2 T! m9 |( I. B我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   # h9 e* v& _0 f, E6 }
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
8 Z, n& \7 `. J: l* U我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
, C$ P  `& Y- f5 @4 z2 s

+ S" z9 Q+ S* V咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
) q1 g% a0 J& x$ ^+ H( J
) B; c7 l+ p0 C7 B$ G[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   + K* g  {1 a% q7 C

4 g. X- d' f$ {& `! [4 p+ U; N; Q& u) u0 U, ?1 D
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??( Z8 Z/ u; {, C# t  z" f, |% n; ]

0 j2 Z5 q  u  O7 h補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
* i. _6 {. A5 q' l9 \: b7 w& z

0 N7 y' M! V7 I! N樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )6 z" e, |" o+ o+ Q7 B4 S" I

: E! f$ J6 C  x, ~9 N40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   9 p" `$ {6 s9 R+ {+ P

8 a1 k8 C. _1 s7 V7 ^" Q4 O0 V/ v/ h& y/ |" m, e1 w# n  n5 _2 X
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
% ~% o+ K' Y3 i2 y, I1 a尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
" [5 s2 a% g0 w- o2 b, C揾倒40、個款又唔靚
2 Z8 ~9 V5 F/ b" Y7 t6 D0 m  F9 w有D姐妹仲要係41,42碼
2 a/ c. ?$ b9 Y( k' e! s5 M' ^* ?4 J! [# H4 i% ~; D# Y8 H/ j7 V
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
0 S- G# K  k  Y9 r0 a
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!4 b2 L/ @$ I  e1 a$ l
; Y  U! L9 e+ i5 g. D

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀