嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝0 t! y8 o3 j/ o" O  J7 C0 @& E
1 [. I, [$ J  }2 B  A. t; N
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
  c. f( b- @6 E. B: [有冇留意到

已收帖. 謝謝!, L* w% x; Q4 e6 `8 h5 P
$ v; C: z5 X% q7 n4 v8 g

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-2 @2 N' ~9 }! T4 T
所以我一直都係好驚><
# |/ F/ a' S- N6 z+ E( J/ C等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   - V4 j3 r' n* G8 g! P; Q
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
/ m' N# Q) g8 x+ o, P

1 x- e4 G9 |- r買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
' L' [/ G1 h3 o$ `* Q( a: p# U尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有402 L2 H8 l5 j, n7 ^
揾倒40、個款又唔靚
8 e9 R% A/ O+ m7 e! W, h7 Y有D姐妹仲要係41,42碼
, _& H# z) a6 A2 {, [
+ m5 {( ^4 J) c( h$ ]ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
7 g. y: V9 B. t/ r
( d' Q6 b) i: S7 G, U[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
" ^! E9 j) S& o3 M. a  F# H4 P7 G3 G# _" y6 W3 m

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。: Z& @5 S; t: A
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   : j" Q2 o  h4 H
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。$ j$ K& I" u* g7 c
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
' b5 t/ w9 E: I' x" N# }
) m% @& y- A' L8 M) O$ m咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!9 `, E$ |& {% }" M4 |

* E8 v% e) W# V3 b, K/ h- h[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表     Q! c# G+ F: [

$ b, [3 {' F' p' x1 Y0 I- z& {+ Z6 v2 }
6 X( o, I; u9 j. W我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
$ S9 d2 Z& W  R* s
  C4 y6 _4 `7 x: b" W補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
' b0 l/ G4 b; |+ Z3 _' j
/ [. Y2 B; _: t0 p# F7 o2 Q
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
7 g; D6 c9 J& {/ D6 d
# D' n- @4 D: M* q% B/ ~+ G40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   7 G! e( z9 @( m3 _& J1 i* {
: U' Q! t; e3 f

3 e5 J* o4 w& V5 W. y. o8 J買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
7 R2 `1 f8 y% e% L% {6 C( Y" P+ A尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
! t; C+ F2 y$ r, [! @揾倒40、個款又唔靚# F/ G# U9 G" X0 Z( R3 h
有D姐妹仲要係41,42碼
3 p4 y6 ~* B. ^, m5 L. j$ ]% r
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
5 X6 [$ n6 e* a0 y6 i/ }完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
  ~5 U- v0 f+ c: y" z8 V% i3 r" V% V1 i. L3 j+ A8 B* ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀