嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
1 L3 J) g# p9 c) d# f; q% E1 _6 m3 q6 Q! f
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><7 e8 _  A) f2 T) j+ c) Q: O) s5 m! L8 ?- D
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
+ i2 t9 E  p0 D* a* u
; N0 F. @3 f# w& m# _) N[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
; q, ?/ p+ m5 P' z& v所以我一直都係好驚><
1 i$ c: i- M  }等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
, h6 `8 b. e. J3 C/ z. a5 l買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
3 G. O8 w8 ^* c  u
" N+ c* X+ Z6 g' G# Q/ q買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試' z0 W) u5 u$ \" L9 C
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40* f3 H' A  u  k  ?0 u% w
揾倒40、個款又唔靚) U1 O% @/ R! R1 d
有D姐妹仲要係41,42碼
/ J3 i' @; f: p( [
  X+ F" m/ w& ]8 r- h* h  @! Sps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
( P& m) s  R; a" u$ P
/ o2 Z2 B, p1 O4 h: ]2 L+ D[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
  l: u! e2 s7 h5 F) y  |! O
  a5 ?0 R: D" S, L$ w( _; \  r" L9 Z[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
, _7 O5 K" x2 j我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   5 m+ [8 l. k' q' l/ G; d) f% V5 A
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
, J7 N  _' b1 U6 R5 i$ f0 q我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
6 q) [# \# C6 J: l2 {; r1 g8 H4 y+ [8 w3 V& d, Z  k* F2 c( r
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!' A/ Q, o5 h2 Y. S; z  T+ J, l: I( L
5 {% S5 O( u9 n. `) i7 K: m

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
6 E  Z9 W) o. K; `+ A% s9 M
4 w! t! _$ ?, a" j  h6 x0 G. q+ k; s& R
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
# z/ C* f2 j, p0 U3 i# m: ~- I+ u; t  Z. Z, X# y4 k
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
+ g5 r' \: O4 ]7 n9 L! O7 N1 a, s& }% n- C: T
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )) G! o6 q& w6 O
" c/ Y$ v' @! I. |. ^# s  q
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   & v. n& m2 w: r% o' b
/ ]4 ?; [4 [/ G

# r$ h( t! h; V+ M買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試* b9 H5 y4 y; [( [2 ]( R+ E+ |7 J' {
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
" Q. U& P3 m- b/ I. i8 u2 ~揾倒40、個款又唔靚5 Z; F, V: G1 @: T3 K
有D姐妹仲要係41,42碼7 w$ d! Z% S' ^+ k  C; H

6 g5 f6 M1 P) @; P- Aps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
; Q6 b, U! V3 t2 [% P完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!: @) j' `1 M/ d0 f6 n: P

, P' F2 L% I' Y3 A4 s[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀