嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝9 d% K% D0 G8 S/ ?* E' c- p

" Q4 K2 R7 y2 T[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋></ V9 t* N$ R  L* G. f$ I
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
* n* t5 ?4 h& T0 z3 o/ m
% F  a. S, b; Q! ?( K[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
8 l, ?8 b: d2 i# x$ J所以我一直都係好驚><4 Z& d0 X' x7 L. p: x- f
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   ; X) c8 @$ t1 C! T) c" J
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
- e4 l$ m' M$ K
' J( w( H, O' S7 `0 W" G1 O買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試/ D) }" _+ x* N% n7 m/ C$ D
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有407 a( J2 w: F* g4 f8 }* T4 o
揾倒40、個款又唔靚
' ?7 q! y4 h) O有D姐妹仲要係41,42碼0 o7 W+ g$ }3 X: q$ L2 }1 G4 q

1 Y' ]0 `2 U) W: t8 P# Dps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!6 u6 l' s- k4 a. B4 n: J
* B  [5 F6 S0 @2 F" b- s! F" w

已收帖. 謝謝!
& a3 W9 h: f; v3 G* i
4 V* x" h$ l" N7 L' s$ n[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
7 g; t' B" r2 V0 O" y7 L  b3 E我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   & I) y4 q9 C2 }# Q( u# f
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。( `; P$ w: O( R" P) e- O' a3 e
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
3 P) P$ k5 C) j( [! u

, _5 L  f9 E( |- a咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
0 E6 ?- B% F$ J; `3 W, u9 j1 M/ Z3 {9 z3 v3 n5 g; Y0 K

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   ( M: B6 i; n6 W7 \$ l" w+ U, n0 p: f( m
$ ]# p+ ?3 _1 M7 r
7 b: v4 _9 P$ [2 A/ H% P
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??& ^  c$ K4 U0 U5 G
/ n3 Y" h% I8 }
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
3 W/ o( P8 k) Y
; p, P- N! f; W$ T3 N8 Z樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )& g2 n5 L& T! _
7 e' w. d& h/ H* j
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   6 c% g" Q0 P, L: F, Y2 ?4 @% `3 l

% L& y8 K9 t* V1 f, D" s* M; E8 |! A6 v" d  p
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試7 }! x1 `  |0 @/ m& y) s- h2 c  l
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
0 p) w9 S' L1 Q, a揾倒40、個款又唔靚
3 D- i8 d+ K: t& X4 L* z* r有D姐妹仲要係41,42碼
9 X/ k9 C2 h3 y3 N
& B" S# j5 i6 {; V  }  yps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
, k/ s6 T  Y3 ]! l完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!7 K! z/ i& f' d9 z5 s
9 u+ }+ ~9 w  J0 t" r9 u/ m

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀