嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
" l- s0 T3 e5 _( |
1 I. Z$ [: N8 w[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><1 T7 X8 s8 B) v! H
有冇留意到

已收帖. 謝謝!# R" S+ _8 {) C

2 b) X5 F: q6 Q2 P' F/ c+ E( a7 w[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-- [5 M& V( ^: z
所以我一直都係好驚><( n/ [( n0 F4 c+ \! F) h1 o
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
2 z/ h% d" J& q. A3 \2 Q+ e6 R9 U5 c買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
2 V" c0 p$ s8 K% C, S7 l* S; _, z( J1 d! C
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試0 @( O+ l1 @/ H' v- |7 R
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40$ m7 H0 i1 {: T* j
揾倒40、個款又唔靚6 Q' t: U  w' W# g7 d
有D姐妹仲要係41,42碼5 D- V! U3 k; A. @

, C' U, j$ y9 Zps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
" T+ x2 E) c" G. B+ G- L7 b% j* n* N' n

已收帖. 謝謝!
9 g* h+ b7 w' J0 J' M' ^" A( \/ _2 E  j- {  w

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。/ L  L  a  V3 o+ a. o6 f
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   / E1 q* K# E% a
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
5 F2 B: [% A4 r+ q: a$ ?我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
4 ~8 h( z5 S1 C3 |( |  @- t3 y  Y/ c; U2 c
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!6 r* _/ C' r6 [

4 o& b; M; t  p[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
' _: W) L- v: J$ q( v5 ?0 p5 ]
/ s/ J, y/ Y- c( N9 w3 y; ^2 n+ g# \8 n. U& J2 }3 k5 s
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??& {4 u  S! R# c

8 V" e+ O# c2 I6 g+ i3 n8 _( V; T3 I補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
$ D( L. e! L1 J% x/ `
% K0 p" `# \8 k2 Z
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
* f+ `. i2 `9 V9 w: G& i3 z
% o- [3 o1 b3 u2 S: K! y5 M40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   
% D* y( {" _+ j
  S$ ^2 k: S6 Z  e( f& |- ?4 C+ m$ r; M1 f  U, [
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試, B* V; ^. V  B5 k1 |, j% \. N" |
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40  ]( b* f0 j& W% W
揾倒40、個款又唔靚
) |; @  y* [* A: H7 Z" F  G有D姐妹仲要係41,42碼
4 W0 D8 h3 d8 d$ c8 i5 V9 J  K/ C& i7 `6 I* o3 e0 D4 Q4 ~: S
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
$ j5 D8 Z/ [3 N
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!1 L' x4 y$ o, ]4 U8 c: P. W

: B3 X; |+ |8 ~4 g9 O[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀