嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你就努力練下D外語啦! 加油
york

引用:
原帖由 Jay 於 2012-10-22 12:17 發表   
) i4 g) c+ D+ {, A咁你就努力練下D外語啦! 加油
6 B2 J3 s! y: O4 N# V: `
) `; H; v) L$ \2 P好難學

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-22 09:56 發表   
3 w1 F$ M8 U7 g' o我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
7 a3 t" c- M+ C( U: `- u1 h
6 a7 Z; W+ ^9 e* |! N$ ^: C. m
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-10-22 14:49 發表   7 \5 w/ u% l/ J$ n* y. z+ ?

. Q% P- Y1 e* d7 `# i" P6 }
; Z7 s6 n5 h; O7 L' B8 P5 [有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?
. C7 X5 B6 N! V8 B% c+ I

0 C8 x! m4 E* [% \+ h佢識一般既英文

講多D就識架喇~ 我女友係德國人, 我而家都算係識講德語~
0 V5 F- {$ y- \9 q! ^- a2 @我地一齊之前佢已知我CD, 完全無問題~ 我地仲成日一齊出街~ 又試過佢變男, 我變女咁出街~

如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!2 g4 T( r/ i+ A7 c4 m+ h

- b$ H6 S6 O* V+ q2 y1 x) p仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!

你就好,我的ex唔覺意發現我著底底同絲襪,立即分手
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

引用:
原帖由 1677 於 2012-10-23 01:56 發表   
  J9 J. o: G3 L' X6 s: P: X4 B9 J' d如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!
! p* E2 p* L1 R' y) |0 d
0 Z% y* b% v3 f3 c仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!
9 y. V; F/ j: _
: B5 ?# d. }- ]# p0 A# t
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
3 }* f3 j1 |1 l, y8 k4 D% V& m
* d% L+ |: u$ ~0 `7 H$ w7 y# x& T7 Y( u; m, r# Y! z. Z
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
. p! a' _# i' o/ `

* p) h4 O8 a4 h+ d, P1 w$ M: {
; d# G3 ?: k& y4 @+ \& c  |你就好啦我都想呀

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   3 t$ ]7 y" a0 i2 n2 k/ U  f

9 x+ s; E9 k% }9 S) D7 H+ @# [9 K! P% a) w" |, u3 C5 V7 A
  o. b! Z1 u5 p; v  v! u) j% n3 CWOW SOGOOD ︿︿

因為移左民去外國, 如果係香港應該唔得

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   & S; k* `9 r) y. B  z' ?
( V" l: I5 g3 {- |1 }8 r
8 V1 O9 h# m) V+ f' O
/ Q8 r1 y: }' k7 H2 p

( Q2 c/ Y5 N" @5 s; S: N哈哈~ 我女友唔可能完全變男仔~ 雖然佢扮男都幾靚仔咁, 但都係似TB多D~ 所以我地成日都"好姊妹" 咁一齊出街多~

嗯....我既女友 其實係我男友 因為佢係CD美眉~" x! Z* N5 L0 T5 N" [7 ^+ s! i9 P
而我係女仔 識佢時都知道佢中意CD 平時都當佢係女友比較多1 l! l% m: z7 R7 L* i, V
平時會同佢去街時 會同佢睇女裝 自己上網/行街買野時都會買埋俾佢5 a0 d7 i5 H" {. v- L9 f: S
同1個款佢1件我1件唔同顏色 又會教佢化妝 幫佢扮靚靚
( s/ S0 `. O% T4 u$ i* {  M好幸福

可唔可以講下你地點識嫁