嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你就努力練下D外語啦! 加油
york

引用:
原帖由 Jay 於 2012-10-22 12:17 發表   % A4 T( ]. ?" M: f# \; v6 U
咁你就努力練下D外語啦! 加油
0 t; E1 U- d# E  ]& m( U4 c( k2 X% W0 K# f- ^- A
好難學

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-22 09:56 發表   9 |$ b0 D. V( K: y  L" k& U( S  B
我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
1 w! s/ z7 G) P3 D
' _* \: a* Q. H# A
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-10-22 14:49 發表   9 K- s% f3 B, |) k# g
0 c5 R: w( S$ z  C% X! u: u. P
, X" D% p: w+ f+ C' B6 j- e: g( R
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?
3 B5 Z# ~4 D' r1 _1 t

& K, E6 y. g9 V4 P9 P佢識一般既英文

講多D就識架喇~ 我女友係德國人, 我而家都算係識講德語~
3 ~. u. l- z/ b9 g我地一齊之前佢已知我CD, 完全無問題~ 我地仲成日一齊出街~ 又試過佢變男, 我變女咁出街~

如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!
( `* u8 H& d  x% H, U9 x
8 P4 ?+ x7 F* c1 J3 x. e仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!

你就好,我的ex唔覺意發現我著底底同絲襪,立即分手
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

引用:
原帖由 1677 於 2012-10-23 01:56 發表   
3 _% s5 r/ B5 o/ q如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!- [0 \' R* r' r

! ^7 e' c9 m5 K+ h仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!
: T. _! {: e6 y  |
6 O: v7 a  m/ U
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
! L$ O( m+ t# U) y4 e" t' [# Y5 i% o5 f) }+ y& a

0 b3 L3 B2 S! M. U! i( p外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
2 }& @5 [0 d8 l. L% W
8 S" h8 Q) j, o' h, N* C' i

{6 t* K: e0 E; m, b你就好啦我都想呀

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   # S2 P0 A6 \3 i& z$ e7 S
: D9 w- D8 g8 j* N# S
- u4 m  y8 Q3 L& X
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
* W# l8 t. x  K1 MWOW SOGOOD ︿︿

因為移左民去外國, 如果係香港應該唔得

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
) [: ]! C6 y( w7 B- j: }* ]& Y! v' s1 c# N' O" x) N0 @
( x5 j" D8 r1 ~$ l0 B' e3 Q
9 U$ X/ q; _: t. J" z6 a4 x5 b: C! i* Z
哈哈~ 我女友唔可能完全變男仔~ 雖然佢扮男都幾靚仔咁, 但都係似TB多D~ 所以我地成日都"好姊妹" 咁一齊出街多~

嗯....我既女友 其實係我男友 因為佢係CD美眉~
4 N9 r$ y. W  a而我係女仔 識佢時都知道佢中意CD 平時都當佢係女友比較多
5 \* P* ?$ p; N3 e平時會同佢去街時 會同佢睇女裝 自己上網/行街買野時都會買埋俾佢$ g- W! Q- Q7 X9 V% W6 o" R
同1個款佢1件我1件唔同顏色 又會教佢化妝 幫佢扮靚靚* }0 H1 T  s/ r* }0 T% I
好幸福

可唔可以講下你地點識嫁