嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?
* F: Q* I( J+ c9 P同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現5 u5 c* }+ g0 A5 N/ l+ O
唔知會點做8 {3 A/ @+ U# Q, B+ l2 N& R

& f* ]7 Z% ~$ d3 P我就收埋o係有鎖o既櫃的
- {) L' ^$ k% f8 r0 _- G7 z$ g所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
% c7 C2 X( A! t, `  u未發現. r8 P4 Y) n, ~& n3 _
唔知會點做7 U# Q) L) j4 v, B  F& x9 P8 J% I
+ _# y/ n9 l7 ^7 T7 Z+ z7 d3 B
我就收埋o係有鎖o既櫃的
6 U6 @. H# H8 e所以唔驚俾人發現
! _9 A. `) K7 C) L; P; e# T  x9 ?

$ _& x9 S4 o% `. U我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
: @% Q- t: o( m7 O& G2 X1 w2 R% }5 j% _6 n+ J0 T6 w" u. |6 m$ {
+ q  l2 Z' U* h: w: \9 k' D
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
" \3 P+ Y( j0 ?0 G1 z鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ; e8 T0 I+ o+ O- {# V3 l5 ~5 x
% r/ m+ t( k7 {  q3 j

* Z4 [7 A8 p+ {. K我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
6 [' t3 _- V$ a; N' [
俾人發現左!?
# w+ Q0 C4 V) U2 L4 i咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 3 X) L1 l, v& k& j
廁所假天花上面......
5 }0 c% C6 v3 M- _4 r0 ^  p最危險既地方最安全!?: U% h: o! {8 r  ~+ i5 h
! L9 d" y, _+ q
不過...' f* N5 o+ P4 Z0 e7 t7 V! s
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 2 c8 a8 f, B  K& X$ G$ d
1 `, m9 w7 ~$ @9 g$ e& T9 s' V( o
- _/ X: w! K, F- ?
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
, y' t; E7 [+ R7 L( U3 V, `. \" n. V. [# {
唔係瓜
5 H6 x  k" [. [! [0 ]  t" C你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=, B5 W, O8 v% o  S2 Y  g( v( V
同學叫我幫佢keep住@@5 V& P8 M' C  d0 q% F
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =( n! y. G: p$ t3 ]" o
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?3 F; y1 e, g  h5 Y& L( ~/ j
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 : z  ]$ v( A  a! M: C& b

" }- v$ J2 F3 _4 v1 M1 P最危險既地方最安全!?0 p% j# n# y. A1 r) O7 D4 W% c

- z/ s3 L* x9 E) M; w5 J" W不過...8 B5 Z: d& Q5 L! [9 c
廁所咁潮濕...小心發"毛"
) w  m  Q% e/ D
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.9 D/ Q! g/ Q- f2 p) @: ]8 j- l/ X
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
1 [1 s3 A7 ^6 \/ J+ w4 v我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 . B9 p6 I- f* z2 M. V9 y
你有幾多野?
) S1 w/ f7 W0 h, d5 S/ N( D你阿媽唔會懷疑咩?
  H0 t6 @- L  S2 q3 S( J6 p7 S8 g6 |* W1 ]+ M) @  B; v7 f
目前得一件校服@@
: h7 a/ j! W7 |6 A呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!4 P7 O) C; F  U4 X
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個2 a" P$ M8 r! \( T/ L' p
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人2 m/ X- K) _# C. D4 c" W
唔多搵我d袋d野!
$ L3 e  ^! s& p  p% d除左我屋企人唔見野就大件事d
: O& A$ w- W7 ]- g1 B) B( [會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~, _3 b9 C7 V" R; R, [6 L$ n# m' M2 W  m
著完擺番入去一d事都無) {8 V4 o  C, ?: B3 X/ O1 Z
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =0 R& ?+ q8 _3 m+ G7 h
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="/ c, ~" M! }9 M% \# c8 W
我自己都o左咀$ v$ o( q+ ^9 @. L
咁都俾佢無啦啦見到