嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?' R+ U9 P% B. ]3 U' c
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現# M! k; Q/ ?9 t2 N- L" ~+ }- I
唔知會點做5 Z/ f5 C: e* q' a9 g) c1 Q

1 a( J' X. o0 n3 Q( h7 O我就收埋o係有鎖o既櫃的  D0 b! M" r0 @: \
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 6 r. S* y. K! O0 V9 u* f! o
未發現$ D: b3 M  K8 H- l2 U- [
唔知會點做
; W$ W% ?' l* T7 }- @' ^8 C3 b. ]4 Q7 Y' S- T; p. L0 Z
我就收埋o係有鎖o既櫃的
# P) r4 l9 T: @% J所以唔驚俾人發現
6 b8 I% T) B) P

8 B! z, p$ o& O- u我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表 7 m# V3 r6 x$ C9 s" }
$ }4 U- j$ ^! |0 ?9 g5 e: `' ~. P

: s% w$ Z& P. x% r我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
7 s6 Q6 U. \* P鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 + \1 L, p  S1 G7 u7 q
4 D8 i" P9 @5 x) p" G
# t# b  h/ E& I2 w5 B" F& l$ `
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
' q1 x6 @5 J: n俾人發現左!?. F9 E% D) x; W7 p, L. t
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
' ?. H9 w2 n6 u. a: U廁所假天花上面......
/ p+ X6 t1 D/ b# |, W0 C  K
最危險既地方最安全!?
% N, I$ ~% @1 H% x5 ^# d" O" g
7 u" L% _) d" ]' x! C不過...
0 i! n" I) U# F% V$ K廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
% T* s7 w1 m* l2 B, G. Y$ {
# y2 A2 i" @7 u( l- |
) W( G7 X0 b( z; l$ E4 q% S* x我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
& E! X' |4 g( J, f4 r
& ~- D9 w+ ^% p5 L3 o唔係瓜
' c* b8 w: z  [% M0 y你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=  d% Q0 y" _$ h2 h. o" V7 }
同學叫我幫佢keep住@@$ `4 M$ i8 Y. Y# [3 z. q2 ^6 ^
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =- R. U# d4 P6 m$ l
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
+ g& _7 v& O( ~2 N* D$ j7 b( C你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
4 S7 J: y/ p6 m% k+ u' @) U, F& K
' Z+ v$ p% i- P- o( J最危險既地方最安全!?1 z) |0 [0 F! i% p
. S) k7 m2 e* v# q; e
不過...7 c* g3 j# v/ x7 x
廁所咁潮濕...小心發"毛"
' s: d% @7 l' q' n5 Q
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.' a" c/ |+ X) |
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
2 o% g( I% b" G我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
- _! S0 [7 Z' V( K你有幾多野?
8 M1 ]- A7 v" G- w5 G你阿媽唔會懷疑咩?
  V1 [$ ^! ~: R& q0 y( d+ T9 f& L9 h
目前得一件校服@@
+ n& [. B- F5 q# N  b呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
' T* L, [# W+ W; O; Q' ]我放左d袋到啊!如果佢想搵我個8 j( O8 j* @' }  y7 O- W( }
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人) }% h0 N  D8 k. |" K1 }6 W
唔多搵我d袋d野!' K- b- N& y' W3 y
除左我屋企人唔見野就大件事d1 Z* M; R, u% U7 W
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
" h/ X* n- Y1 I- s9 x+ B著完擺番入去一d事都無6 E* S. g: J& ?0 ~' ?9 D
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =2 F; ]/ [5 {6 a( ^- o1 \
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="
$ ?$ I# U3 @# ?; e我自己都o左咀* {, {; a. d' q- z8 @. E
咁都俾佢無啦啦見到