嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?
+ J0 h8 @' S+ G, i4 V. g8 u6 o同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
3 b# K9 g5 _1 E4 g唔知會點做3 d3 C- X) y; S0 K4 T

6 R, P, T! x( e我就收埋o係有鎖o既櫃的( T+ V( T5 p  l5 c9 `
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 / R; _* {9 s; f2 x' o, D6 |! z- E
未發現- v, c5 @  d$ d2 l' M% _
唔知會點做
* N/ j/ m' C( v8 ^- e$ L- p0 X- T4 X9 o* |3 K
我就收埋o係有鎖o既櫃的
7 {7 S2 s! e4 k! k所以唔驚俾人發現
6 o0 F& H8 L) ]" g  a* n# Z; ], R2 c, h  E
. A2 m: P' p4 L' `) f! O我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
# I+ [! f1 C, q% Q7 |( I  Z# d% ~0 H, L! {0 a5 W( P3 V& \5 p
- C5 r2 _% R+ U& h
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
/ L2 C- H, |: J4 @" I
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
" N' G' u" u& X7 j  v4 X1 q% ^" T; p) @- x* ~9 J3 u% J9 ?

+ h& j* u0 Z+ i% N5 v! x我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
2 L2 q; x8 [- c5 u
俾人發現左!?1 r3 @5 F5 {) X6 z
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
4 \+ B  _8 O3 S+ \$ [廁所假天花上面......
9 ^8 W+ n( h% d" n7 F/ [% P
最危險既地方最安全!?
" n* p0 }) a$ u, z
4 }  }* z3 c! g- z- `% e不過...
# j/ f9 G& b% n; C: X廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
3 c0 T. Z: z- n1 Z" {( n! \" |# e3 S; w* I! d1 \7 z

! e/ E2 i' X% S% @4 q$ ~1 t( ~; S我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
2 z- w* ^/ A. S- u6 q
/ U8 F; Q# \; U5 _
唔係瓜, V4 f  k( w% a- b7 J7 O: K3 R
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=. z. R% ~% g' Z" `7 R! J! Q4 U; Z1 \
同學叫我幫佢keep住@@
: s/ H$ ]/ l4 g4 |2 q算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =( E2 d2 z& G' D) t4 f
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?8 V) c% F: T, C! u$ d) X
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
9 G1 `: x( n2 x6 Q$ Z% X9 T5 d0 M1 ^! _
最危險既地方最安全!?
  _( H8 ~( ], b% v% n4 W$ G3 |/ `4 F8 L( r! t, a
不過...
  j$ V+ u$ ^0 H1 W廁所咁潮濕...小心發"毛"
+ f; _' S; J! x; p& t7 _: s7 [最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.' ~; ~5 \: l' z  c% V7 c, T6 q
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
( K7 ^/ G0 a/ E8 c- s0 j. ]我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
# S# D$ m4 d, C1 W( V, {; `2 [你有幾多野?
" {. d$ I' {7 S6 O4 D  A& Q- v, z你阿媽唔會懷疑咩?
, `3 y* ^! v- v/ a9 G
3 y6 E9 X" w" y  C. X$ N
目前得一件校服@@  Q+ B4 P& o. y* n: s: s5 c
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
' i, Z( H/ T3 V+ Z我放左d袋到啊!如果佢想搵我個9 I; _2 ]/ }. [/ D3 |& |
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
1 V2 W# ^( K. L$ g; N唔多搵我d袋d野!
' S! [. X+ ^6 q: g8 \除左我屋企人唔見野就大件事d
- n' x4 l6 W3 o' b會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~7 [# s  S6 F! C8 E
著完擺番入去一d事都無
' ?) q* N; X. {哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =/ N( o$ D; [6 R4 d+ D2 C  W0 M
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="% E8 Q" Y4 o7 H8 ~' M6 `7 U' P) w6 F
我自己都o左咀
! @) V: b2 d6 G% A咁都俾佢無啦啦見到