嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?- Z" \" U9 h- r
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
' g# o' G2 ~' P) K* K唔知會點做
: A2 o0 t+ E& O) c. ~8 E$ H  ^. ?5 Z2 f& u
我就收埋o係有鎖o既櫃的  Z, a0 @5 X1 F) A  h$ ~
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
* \$ f! K% x& M  A0 G3 l+ q) i- z未發現. I+ @+ O0 A( z, V, _# Z$ l" K
唔知會點做
7 F: I# K: Q5 O; ^$ G5 |) E/ P. g! C# H- c5 L
我就收埋o係有鎖o既櫃的, L! ~8 j$ {3 z) V' ?: @( s
所以唔驚俾人發現
! H2 a5 p. z8 z

1 r8 u, X# U0 q' m我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
9 K' o* X4 H7 ~; U, D; b% d, c3 |. P' }. |) [6 F; s; _
/ i/ }; r. _# c# v
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
; n% P2 }3 F) S+ [% G# z7 I鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 # _2 W+ G: R% ?5 G/ j

# ^7 P3 I8 l5 i( F3 S( K/ h3 h
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
* A. E" p, E6 L6 c( U  E. l' Q& g) y
俾人發現左!?
1 l- x+ v! S9 u3 G4 v$ F5 o咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表   N& i3 `1 Q4 n& L0 ?: G$ V4 B, g5 x
廁所假天花上面......
. W. q1 T( b  j* R最危險既地方最安全!?
% Y# R- L, d' i9 ~. U1 o& c0 j
; @1 ?$ ?. J+ W5 G不過...6 D: y3 `8 O; l
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 2 a1 W5 X8 A: `5 c
+ s' P2 U6 O2 l7 M- ]/ v9 ~

- ]5 R) P8 l- u3 i7 q# Z: J我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
% l4 V3 c# C" Y' K' Y- Y( C/ a1 V9 C. y# V
唔係瓜6 i6 r, Y1 n$ B# X
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
# o/ e; b- s( O* {3 m同學叫我幫佢keep住@@" N9 _/ H7 V+ h, `" i
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
9 ?6 G7 }3 W+ b) x0 P& i. f8 I  Q收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?( F: ?5 g- o# l% ]/ C
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 4 d5 Z, F$ E$ }5 w9 Q" d
6 o2 D/ `& V( P$ k! O
最危險既地方最安全!?, [9 p1 W/ q: _& ?$ h+ V

+ v9 v- a! y# I* ~9 C! m不過...
! ?$ U. w! P1 ]* O; x$ q廁所咁潮濕...小心發"毛"
2 g! T: E. Y9 i' L0 [
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.' D( R, C, t) j: `, Q. Q
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
8 j$ k, h- X( `' {# o6 y  b我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 : \: Z% W0 E0 |% h* `  B8 O
你有幾多野?4 L* F+ U( L/ [
你阿媽唔會懷疑咩?
. Q! s1 X# F1 N" U( I1 o* t6 u4 i# C: G7 {& N' z+ l9 z
目前得一件校服@@
) a* j. |5 A7 A, ^: u2 n& |# A7 J呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
2 l  y1 Q; U$ V: {我放左d袋到啊!如果佢想搵我個) l4 ]+ L5 s& f. R% p/ E$ E
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
2 g+ F- a% E" i6 X* L唔多搵我d袋d野!4 @$ [  e: d! \  l; a
除左我屋企人唔見野就大件事d
5 y) H3 t' ^2 ]4 y9 \; Z會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
( M; a3 A0 p2 i. S" Y著完擺番入去一d事都無5 Y5 e3 C! p. f/ \* H
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
& V, N2 n5 @7 U" P, U! Q發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="
5 i; T: f6 O/ T- ?8 L: g6 H. @% z5 Q我自己都o左咀: K9 S" _9 W# |# ~" W: Z8 C2 t
咁都俾佢無啦啦見到