嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?
' X- g) \- x$ V% N/ H/ C同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
7 J3 S- E, c4 @" a. R" U唔知會點做
( V7 Q7 N1 j; c, \
0 S$ b% n, X! Q/ V$ G( k% q) k我就收埋o係有鎖o既櫃的0 j" v( O+ M$ i0 r8 ?/ }! W
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 0 a, z- a9 M% O& V3 m. p
未發現# P3 h8 ?* b- O( Z
唔知會點做
% S3 u+ c+ l" d9 l
) {" B) I! U" }4 `1 P: k: S' Y! J我就收埋o係有鎖o既櫃的0 f% |8 ^" j/ H) i( R
所以唔驚俾人發現
2 ~. o- _9 C9 C& N

2 O0 u* a6 U  ^. c4 a1 _4 y我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
8 J2 Z3 d; G' x2 e8 z& [9 a1 x' i" J% M$ {* U. P: y
9 b% i0 ~7 X, e% j6 R* k) t* p# I
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
; a" N4 x1 L  w) M. Y鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ) }/ {' _7 Z& K, d% p
* h8 L: q# g" B& n  ^: D, q
% v4 O" o( O1 H# W# t0 F
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
7 {! B: ~  C$ T9 p7 c% I
俾人發現左!?
  M3 z+ ^$ P( q6 r0 e! j' o3 o咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 ) U2 M4 }1 `) n
廁所假天花上面......
7 n* m. r- d* y3 }% `1 [; S最危險既地方最安全!?
8 v6 I& K( e, O3 e$ V$ u9 {) l& s2 I/ o0 m3 b. Q
不過...2 B( H: L' y9 I3 G9 D
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
. h3 B- F+ K  D- ^, C% x% J$ ^# x3 `* U! g* l7 Y; E

/ @! ]( H0 d; y3 k+ N我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
6 {2 w5 V- c9 S3 K. U8 X8 \
7 v7 a, u) ]$ ^7 p唔係瓜* |8 j3 I3 H/ X7 h! ]- n
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
' B) o% k5 |3 B# o; C同學叫我幫佢keep住@@
6 `; |1 _+ {7 m算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =$ {; L/ x% s1 f) I, f! {& c
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
2 R' }+ U, \! i/ O1 g/ I你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 1 B. o* [$ s7 C( _7 X' v* I

; }, y% b5 Q2 f0 C2 b# k& F最危險既地方最安全!?
9 ^6 X% H& D8 L" |* k! v4 P& r. s6 z' ~4 m4 N6 b
不過...
/ b4 S: r* Z, V# b7 s1 G廁所咁潮濕...小心發"毛"
! h6 Z) z" [& a2 {' f4 y最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.
- m" g+ d; C  B我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 + L1 B, C4 S+ R' }2 l9 G- I# \& }
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 " ]! {# }+ H7 w
你有幾多野?% O1 T4 q3 s6 [* {$ T8 M
你阿媽唔會懷疑咩?
  B7 Q% Q  m- ?4 `9 m, E7 ]+ i9 ^5 |6 m/ k3 C
目前得一件校服@@
: q) i$ m7 G, t6 s1 V- V& W呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
: j' \1 n, z# j) R4 z我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
/ M- U5 H5 T  N+ B& x) [- r" E舊袋d野就慘啦!不過我屋企人- S$ _  |0 Y+ x5 m9 M
唔多搵我d袋d野!) I- R% S0 _# y+ N; l7 D
除左我屋企人唔見野就大件事d
; B6 N7 I, L. ]8 h( P: w會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
' C/ r9 K+ w/ Y$ W6 a( e著完擺番入去一d事都無
+ F' O6 k% O+ W1 q* z5 e2 X哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =  z$ b& @" B$ _2 `. o  l
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="$ y: C% X  x6 l
我自己都o左咀; p% t  b' Q( S1 a0 \
咁都俾佢無啦啦見到