嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?3 U! S6 k. B3 z
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現9 o; q5 L- v$ G/ _, h' n, l! K
唔知會點做
. b% o% p2 Z1 @. [
& o0 A+ D+ T& q+ p0 E% @, S' T我就收埋o係有鎖o既櫃的
) f4 [+ v1 P- _所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
) m# _, r4 B5 k8 ^( I7 Z未發現; ~5 X9 }! u- ?# Y+ O$ q- P: ?: B+ }
唔知會點做
  [& U* B1 B% c( U* q1 G$ Y6 Z8 q5 y5 P- j* o& k4 D5 s7 z
我就收埋o係有鎖o既櫃的
3 O8 ~* F. a) m+ `% G5 B' p所以唔驚俾人發現
" |  g9 D/ z3 n. s
5 H+ c2 C( `* L
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表 ) ?# k/ l% G7 m; g& O6 t! r

" V/ O! v5 p2 |, q7 I
0 h3 f2 Y2 ]% u! }/ J& d4 d7 x我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
) k; p! N( [' S3 u# K( V9 Y! D1 s鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
1 `& p1 s) |& w' |& l2 @' \% O& e6 u1 k4 }7 _
8 S* R9 I9 B' t+ z+ w* }$ j. W% k
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
# {9 v* B: A# o# h' w
俾人發現左!?7 ?: l* D. x2 M1 j1 S
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
! Y1 _6 j5 N$ l' U  j# Y6 _9 l4 F4 V廁所假天花上面......
' K# T/ w% L/ s1 m+ A
最危險既地方最安全!?' m1 W: Z( T9 G8 J4 N

- q3 h6 b0 j2 J; e& Q0 ?2 w5 S不過...7 z* r$ @1 E4 l& T- H  n4 w
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 0 \2 r  |2 X# E7 m

! T$ K, ^& @* v4 J" u) O8 I
$ D( T: i& }0 b3 p" U我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
# ~+ k  h4 A; n; Q/ X9 e- l3 @4 e
: n9 y4 Z, I5 j; S+ p' ?唔係瓜
$ \: O3 d% W, ~% }7 l/ k你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=- A. y6 c7 _0 I( [7 ]& `- S) ]9 e% m
同學叫我幫佢keep住@@
" J. R/ j: m* O, l算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =8 T7 P2 [2 N, `* M5 Y
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?- b4 e$ b+ R8 K- P* T1 n2 ~2 {) t
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 9 J$ g6 `  I& q9 B' B0 a

8 c( N0 ]) Y( a+ N最危險既地方最安全!?) K) b5 z% `  j  h5 m; V9 z5 ]: S

3 L6 `( q) Q/ }3 R6 A$ G" [# |不過...) E$ B6 E1 X5 D0 r; }0 @
廁所咁潮濕...小心發"毛"
' f+ [! k" f2 R! A; |' N# J
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.- B/ R: U. ^& V7 T/ h
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 ! F2 ~% G0 I0 T- O" X+ y
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
% `& m. g; B3 R& _( ]- E你有幾多野?
! y6 l/ N* a& j5 U9 D1 _( Z你阿媽唔會懷疑咩?
8 _& g0 b' s8 A6 H. Q

! e' l$ ~0 `  G# v- t目前得一件校服@@8 C# ^/ R$ a3 v' W& e0 E
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!7 h2 T& s1 j; s7 O; N; b, s  I1 `
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個- I3 P% j! m- c. C
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
% J5 k0 V. [6 ]7 y; z9 F唔多搵我d袋d野!# f: k- o6 v$ D1 B/ T5 P0 x
除左我屋企人唔見野就大件事d! Z& J& z1 }6 Q
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~+ f% w* J$ `! R# Z; h0 a4 D
著完擺番入去一d事都無
3 U- t# `! t! ^; [% k* M. |/ U哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =8 D) U8 W( I3 [8 M
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="7 \6 N7 t' e) r' M
我自己都o左咀
( `( s/ C( ~: j$ k4 q. N" b咁都俾佢無啦啦見到