嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?$ a8 F5 Y1 X, H% c1 _: o' ]3 b+ X0 ~
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現$ N* I5 I- M6 e
唔知會點做! \9 j: v, j3 L& {/ f

a- B: C* s3 d5 b我就收埋o係有鎖o既櫃的% d- k) _, E# A4 A, \" ~; D5 h
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
- g5 C8 U% u/ X* Y  b: R! ^+ c! n未發現
+ [* D' C* ^+ o4 ^* m$ j4 K- x唔知會點做& F* q$ i0 e4 f4 W+ X; k

0 t% z9 k0 U/ M; N  l我就收埋o係有鎖o既櫃的
8 y. T6 V, Y3 K, `) Q0 ?9 [所以唔驚俾人發現
# a" ]3 R0 d1 l1 E6 k  @
/ A' q; i, H2 {9 P0 P. [
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
. s# C! v" `3 o" ]( X5 ]- r% s8 G$ m, h# Z& R" w- z

5 D/ _/ r7 j- [" H我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
% t5 @  L8 [! }. x/ D
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 : V6 X, ^6 w+ z* B
8 L* }8 a4 ]* I2 E9 u& @0 ~! s( {

5 l, `& Y' x4 Y# `我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
) F) t  ~7 e. U2 n( D9 N俾人發現左!?+ p6 W; c" [. |5 o4 ^( x  G* Q
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 ! g/ P/ w, ]# X8 F6 @/ m
廁所假天花上面......
' N9 Z# B# O  u0 Q1 h
最危險既地方最安全!?
: z5 E& m3 w* x4 V
; Z; @# H" V" v! i0 ~& w2 i0 P不過...8 J3 e8 i7 i' q- D  M& [4 ]+ m4 p
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ; i: ^5 J" S# s/ g, A
8 ^$ p% x8 k: a# T% {9 C9 Y# M

3 V) b% h- k7 `+ S5 M; ?$ |我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
" F: f! N5 l! t
1 C* }" `" d; x6 A唔係瓜& ~# I( a  T1 Q- \7 H
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
7 C% q( z! ]( W' v同學叫我幫佢keep住@@
1 e; d, F' B, C& r& k# I. x. r算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
% c* q, \, z" D& K: G4 c* w& d5 }收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
9 Q7 k/ l( ]; A0 `) x2 T# L3 M你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 ; t; m' {+ h: o  |* B8 ^

& J6 R" S% z1 L; r! b最危險既地方最安全!?
. k3 b/ A' q) v) c/ I3 {
' P; f9 P! t1 N4 `; j不過...9 U  z- X: O9 Y# m
廁所咁潮濕...小心發"毛"
( l: f9 d$ v" F  a  V最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.' K! \, A8 j9 j8 U' P' s9 v: h
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
% K6 d- p% {2 O% b! Z我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 1 J6 W4 J6 ~" k2 s& U
你有幾多野?
- |3 I4 Y$ T7 a/ c. _% ^2 `" u2 F7 K你阿媽唔會懷疑咩?
! q) o9 W( E7 f3 Y" B) c$ V) K# B5 f& J/ m) e
目前得一件校服@@. }8 R' r, N) b# Q( T% y
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!3 S0 p) I5 e# ~6 n# H
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
8 ~" X' O. X' F* X. ]  o舊袋d野就慘啦!不過我屋企人, i  d4 Q' _- }1 g) [! q1 {
唔多搵我d袋d野!
7 G- X  z" o' S除左我屋企人唔見野就大件事d
( x, Q& B5 z  g: t. J會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~9 `* z& c* I' }$ l, W+ d* w
著完擺番入去一d事都無
. D& ~6 [  y# F* O# O9 M" ?哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
$ G4 c8 U* z5 r8 w8 v) z0 F$ G發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="; H/ b9 n% A' S4 |* N- g& b  X
我自己都o左咀
! `* h) r! \0 S! l# X/ g咁都俾佢無啦啦見到