嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?6 M0 H% e( i" U4 d; g; t9 O$ }
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
: t) b: z2 d7 e唔知會點做
: ~" W' U2 [! ?2 @
6 [( f* l9 y- J9 O, N; _. n我就收埋o係有鎖o既櫃的+ H5 B! j2 s9 G
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 5 {/ g& u( A: F9 V6 n) B
未發現- C% x: L+ P4 J$ }
唔知會點做
, D/ g7 Y. k9 N1 Y+ b, @5 n
5 m7 c- \' ^4 W7 x( y0 C# L1 D! W我就收埋o係有鎖o既櫃的) ]* @, n; H2 D9 V- D
所以唔驚俾人發現
! n1 r& W% C3 G4 f
9 u7 g- n$ C3 i% W. V0 m
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
% r+ [6 L) Z9 H5 v/ h1 C5 p- K. m8 ]+ v+ J" ~! V! f, J5 w
* ~/ O8 P3 H5 l
! H+ {" c( r9 n' S6 `( ]
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 " H0 l% c" Y" a9 U3 X( m! [

/ J$ U& v! Q( J2 Y9 K; x: a# g9 F, m1 d! _6 j# g/ c
7 g( f6 x4 \$ F
俾人發現左!?1 ~: Y3 k& t* o0 Z* G" k  A
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
, s. c& _+ L- J: K& Y  A廁所假天花上面......
$ x5 d$ ]# C7 ?* z最危險既地方最安全!?
  e$ E  m. i7 B) b  }7 m; B
0 f: H3 J5 W* t& o  O不過...6 G% G( Z/ h9 E+ \
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
& A: n7 I. h! m' G/ Z. d1 x% Y! _. V" ?3 [6 @/ I
- ?( Q6 n+ h( _* v, q0 C6 X
! p% v" T. D: V- J3 |% b# N+ c% S: v# w) n7 y% _7 R
唔係瓜4 e( o% ]* h. ~
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=  X7 ]1 y1 j+ U/ K
同學叫我幫佢keep住@@3 g8 R; J5 C/ Z* ?
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =- c- O# z3 s2 i( a$ F
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
. R  S& }8 @8 H# m0 u你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
1 o3 C: X  w. k1 a* Y. c4 S6 t8 d. u) Z0 N' Q
最危險既地方最安全!?0 W+ `  U1 Z) K' M/ ?& L# E
8 j, Z- p+ S( ~, t1 t$ b
不過...
$ P9 i0 Q' U" Z9 l$ ~" l廁所咁潮濕...小心發"毛"
: o, U# A1 y: u/ A+ E4 K最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.% F' _7 j1 h. d5 Q- \/ _1 b0 N% b
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
* U9 \8 k, a, W3 n' d5 c- ^4 Q) R我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 ' A) `' g( k  P) j, T3 X5 o
你有幾多野?
$ I. x! h- }2 }3 M. Z; J6 n你阿媽唔會懷疑咩?
. Z+ i( |0 O  o
) h: @+ q% `, a8 y/ |目前得一件校服@@3 v# [- x0 Z) t5 b0 P# f
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
; C0 B/ N+ h5 [, i" t- a% ^7 P我放左d袋到啊!如果佢想搵我個1 Z% I5 S$ f  J% ?# G
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
" k. i' i. v) c( t& k' m9 d" B唔多搵我d袋d野!
9 S# o) R/ W  b1 R6 O除左我屋企人唔見野就大件事d8 {' g' a) V' C8 D, _0 I
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~5 H% |% h9 Z8 m- e# R  t2 @
著完擺番入去一d事都無
0 Y9 ^& W- d& f/ @1 Y哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =  K2 J- Q! r( R4 \
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= =", y3 p" i0 c' `4 r# E5 x+ ?0 a+ p; z
我自己都o左咀
0 V, f7 W  @" L! c5 x2 a, ?咁都俾佢無啦啦見到