嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?$ J, b3 e! @2 z3 k( U; r0 R
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
3 Q6 @; W0 _( h! ?- M* A& I& X唔知會點做
2 D: }$ o* g: i$ z2 |3 G$ }0 N: A/ |6 r; b- J; Y5 \; i
我就收埋o係有鎖o既櫃的
6 M8 w: J, l, K所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
) J/ N; q, j- c0 l; Z0 Z未發現
6 U0 Z1 h. h$ g+ t9 R唔知會點做
: b' Y$ S# X: d& j
$ Z  ?1 D4 d5 b& y0 p  R我就收埋o係有鎖o既櫃的
; H' Q) p3 u0 Y所以唔驚俾人發現
3 k$ J; z; T" m; V% ~* S5 m  o% x- s, V" u$ B: t; V  J) ?
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
" x- b; r. }/ F/ w. k7 I0 A+ T7 z
1 _" c5 }+ g& @# ^
/ x9 i- j$ @! ]6 `  k鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
, @8 |& R5 l2 ?4 u: R) P2 M9 |. V) Z) x
8 l7 K1 k% r% z0 X  f
9 P' i9 r- i9 Q6 G5 q) y9 V
俾人發現左!?
( x' J& g& D% M4 y3 H9 v3 z咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 ( z1 i, v  j: ^2 d' T+ z
廁所假天花上面......
& E; q  z% V& X5 p
最危險既地方最安全!?
" N7 M. W. h& |/ A* Y+ j) I) K/ ?( V' i# j; V/ C$ X* ~/ i8 B
不過...
  K$ \/ ~9 S" ^/ ^- V) j9 Y廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
# l, L; b3 P' Z) S* L' A% e% B) i# _3 ?& b1 T9 X# S9 p5 m

5 R  s; y/ O2 ~' m) G* a我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
, f  `9 }, k# u

' k9 K% k# k. O, D3 s9 J9 O4 t唔係瓜* {. Z5 @  z  l4 D
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=/ C$ g. @* V! W! Z$ ^
同學叫我幫佢keep住@@
9 w, L$ h8 W7 k- [1 K2 ^5 m+ v0 y( R算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
$ C+ |0 h5 F9 U' Z" u& z收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?( B1 \3 G, }6 k) ^
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
. i" |) D/ d2 D" S* M2 d) R7 b3 c0 h4 z. [: m' z
最危險既地方最安全!?
0 U+ u5 i+ g3 x9 P) [1 e; w/ A/ h: ]7 ~7 ]9 ]0 W
不過...
& P' V+ V& e$ F. T廁所咁潮濕...小心發"毛"
, s# [/ F  p# k最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣., N* i7 q; ^2 A, r/ \0 a9 D7 ~
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 7 ^4 @( Q7 c7 a4 `5 r& y: s
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 # o7 z: N3 Y& t# H
你有幾多野?
; E5 F5 F7 q7 [! M0 Z" K你阿媽唔會懷疑咩?
$ O  c6 z8 X. n) q
+ \! z% b. D0 v' }7 G1 j目前得一件校服@@
3 T, L6 D# K3 q2 S呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
- Y0 @" e! S; ?5 b+ Y- O我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
9 Q! _# T' q, w# L舊袋d野就慘啦!不過我屋企人6 W5 O" b9 C) R( e" s' p1 [1 D
唔多搵我d袋d野!$ W1 @5 `, W7 t! Y( i- l. {
除左我屋企人唔見野就大件事d
  n8 @) J2 V, K) F' ^2 {4 u$ ~會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~# [$ r+ J( I: i7 D6 U) F, A1 a
著完擺番入去一d事都無
( `/ U9 r6 Y- q: N1 d" h5 ^哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
& k0 c/ c5 d1 c, o0 C% E8 R6 |發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="; V& g7 E" g! O7 e$ j
我自己都o左咀
! K6 a9 o$ D1 U/ ^咁都俾佢無啦啦見到