嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?8 H# E3 V3 a0 `' g2 G
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
$ N/ `: O1 U3 m6 |唔知會點做
! ~/ Q9 d) U. p9 M1 z$ O
  q8 Y6 Q0 a$ z我就收埋o係有鎖o既櫃的
; z8 Z$ U! u+ L/ |" K) M! ?所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
6 G4 x+ K+ X$ e" \0 s未發現
  [" g/ C6 @4 ~5 ~唔知會點做
6 f- `1 }9 ~; c4 Q5 J- u! O7 }( `* D
9 B# _. {" s5 |7 w, s3 T) f我就收埋o係有鎖o既櫃的
% ~8 T( a. Y$ H! I所以唔驚俾人發現
0 Q5 \' q4 n, V2 f0 G1 Z* {& a! C

h  k$ j2 w. V" S6 e2 \我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
% Z. }/ p/ T; E1 x& Z3 s2 m7 M4 \$ f3 w/ p( O3 r" c
) k3 U* t1 q8 j- E6 _1 x
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
! q0 X! b* x5 b7 z7 E, `' X鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ) y! n' N" {  q* s

* n' U% F/ P& C2 x8 V) q  o% c
' l. g% J: _) N! ]/ l俾人發現左!?
2 g! o* s1 C9 g( Z咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 / \% W5 l5 ^2 d$ e% W9 z0 Z5 Z5 T; e
廁所假天花上面......
9 ]- S- `  A5 q1 [3 V& B
最危險既地方最安全!?
- _: \  U. n. {$ I: X6 g$ N) X# s  A8 m# D
不過...
; i0 y+ }9 J6 T* @7 `$ M廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ; P4 l8 q  r: u4 r

$ T8 z0 |) y( [- q5 Y# {) L' \3 a1 W/ y/ i9 h9 l$ P
0 k5 Q% P7 ^4 n+ I6 a! m0 f& Y( \# W
唔係瓜1 p0 h5 {. K& t, z7 A
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=  `; g2 R- ~3 @8 ]1 k* l- m$ m
同學叫我幫佢keep住@@
. G+ o( s9 V- p, T( H算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
" h5 D8 H; }& x, ]: d0 f3 R收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
' L/ `' J' h( i3 u1 Y, P. [你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
' Z: N2 a. T/ ^: f* `( u$ b1 p1 b! T  B6 F, s
最危險既地方最安全!?9 U) m$ t7 _' `" e" A$ a2 e

/ C. [8 r4 o- y" U/ \/ y3 ~5 w2 E不過.... ]# ~: r1 I) C. ~4 N# @
廁所咁潮濕...小心發"毛"
# U4 z0 _8 v4 j& J9 u; Q
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.* i% |% Q& ^' M4 o3 t
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
5 \. u. S5 E& n+ W) a我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
6 R* D2 T' s: `6 |3 {( O! E6 Q2 R你有幾多野?2 E& [/ n  F6 n1 p
你阿媽唔會懷疑咩?
! W5 J* Z4 x, \! D" R  U0 t2 g& X
/ f3 b1 Z1 B+ g7 \目前得一件校服@@8 l1 K2 C# m' R- m
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!% p$ W3 Q! b2 g" X. K
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
* |$ R8 G' y4 D/ ]4 C( l舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
4 v1 s. X4 S8 D2 H8 F: e& \7 X唔多搵我d袋d野!3 U; l0 b" k! S/ `7 g0 T' h
除左我屋企人唔見野就大件事d& d; E4 R! Z& P  K) u8 [
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~# t6 H& ~: I! ~  C5 F# H8 o) k- @
著完擺番入去一d事都無
  |& z, l  e3 e* [哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
6 t& z& r( C$ k. [發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="+ v# ]" j0 ?5 [
我自己都o左咀
6 T$ L3 ^+ _/ f! q5 O咁都俾佢無啦啦見到