嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾
& C. f' {! C  W+ _# x4 X但當年的厚巾今天很難買得到
+ W( n7 I* x/ Z$ w% s不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺3 b' O0 l6 r' U
有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)
8 L; V  j1 @% h而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲# k. x, p' i' S5 M' U+ u# f
就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好6 Q0 ~7 g3 }6 l( C0 j. c
也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   
% W5 l! A; R+ c6 V% h* K, q/ N4 }3 v  x沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
6 s! S% S1 i3 c8 Y1 [, ]妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。
8 J% ?- _2 |; k6 f  l
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   
; q, I7 e) D# f
1 z8 g6 G$ a/ X妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   5 y) ^8 ^% u7 @1 N1 V6 j; t
見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。$ I% \7 k( ?5 l. {. C8 G
- a* y; L6 u' _2 @衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   - m4 h( o7 q1 Q- T! l+ T& z
用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
; J' ^0 J  j5 D! ]
毛巾點鞋呀???
- K: x% V, H& @& {8 g8 F$ I你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會6 p% J& ]; c7 J- Q' f# ^3 g# Q
幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   
* U: D* I$ G7 y/ J以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
& l: b$ }  q' r  Y幾焗(因不透氣)
0 |/ ^) j7 A, E: x7 X. S0 t我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   ( J  U# C2 D+ [6 v
不错
; C4 P$ {. P: y/ w
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
6 B, v  m$ b* N8 A穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
4 ^# i) I6 t. F- z% p好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野/ s$ ?4 p7 l- l, Q
不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!+ }! ~3 C8 D) O7 w; y6 j
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   
/ k# _4 {( i' `6 Q; E& G& K# R/ [0 Y4 |
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚), @. s7 d8 v4 w+ U/ a
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲1 M2 E8 Q- A6 H7 l( ]
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   3 G. J6 E4 Q8 A" d
我也支持你~~~~X2 !!!
4 M, b6 t6 S1 {* \0 ~) u; q! W
  F" b5 m- T2 i3 g: V5 Z0 l% L
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
6 C6 z7 I0 B. |4 [+ D, t1 v我也支持你~~~~X2 !!!+ o. @8 J3 m1 u
/ z7 B2 Q' e& d! }  A6 X1 J
鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   ( m( E) T( Y+ y9 d' a5 M. G# R5 A0 w
. P2 L+ S+ a8 B' Z5 j& t& I2 B
有機會俾條衛生帶妳鴨下
- n: ]  {& h! j, H我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   5 k3 z6 ?. S4 g+ \

% X: c; b9 \" L7 w: Y我都想試
3 U0 F- [* M1 x3 `
咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架
9 |& h1 z9 b/ |( X. Z
7 D5 J* O7 i- t+ \# m
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   2 I; b$ u" g$ I$ I6 y7 I
9 t0 I& R% Q! M+ E/ M% \
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   7 T( E# R4 y$ Y8 d* A: S  G
唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架: X* ^; _+ P4 C  x

& ?  ^; l! O& y
. r0 l( x: w1 |. x$ ?
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬