嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾
& }. Q* E# V1 ^1 o但當年的厚巾今天很難買得到5 J0 t1 _6 E  f8 A/ ~
不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺9 f4 K) ^0 J" [. s- u1 A4 R
有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)
4 V! g$ i2 @5 B# c2 O7 c) j而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲
) R/ v  a0 A2 t% q就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好  t8 ~' I' I! M7 Y8 i
也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   
" Z3 i% ~/ m6 s/ q1 ~. F- |" j6 u4 V, c沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
6 M- Q1 h3 I1 O- M
妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。, J5 m( C% a8 _6 i% V
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   
5 L3 w& O5 S3 O; L( C* O1 f5 j4 U% A% p7 R! h
妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   + m6 g0 L4 }! u) T
見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。/ F" y8 {$ w1 G1 R) D) \( S
3 J; W+ j# _, Z) V. x
衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   ; G2 q* r. F3 h6 M" q, r, o
用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
; e" r4 L! \/ }# p' ~毛巾點鞋呀???
( ]9 e# @2 u3 ~( r3 ^你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
. `4 r% g' W. K9 k) D幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   " D1 w! o6 }6 a5 P9 Q. {% I4 X
以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
; n4 j( Z7 ]% `( E4 x" q: }" ^幾焗(因不透氣)
/ D6 f4 y$ f7 [/ ?3 D$ E2 E% R+ H, z
我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   
  A5 h% `  g1 x5 x1 n* Q. k不错
% `+ _0 i" _2 s5 b  o& @  A+ d& L
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚). f  R& Q  \, ]6 r% c
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲3 J* n) ~4 i& A8 d2 f9 ?3 m1 r
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野2 D/ t6 ]" k8 S
不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!
: k0 x' v4 ^+ c, g' z
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   
% V0 s3 k4 U' Q2 Y! F$ d; r
6 Z) x4 k- W+ F1 [9 [" L鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
7 X- x$ b* P* v, n$ D4 S/ Y. [穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲% I4 E1 {% n4 [5 G$ {/ r
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
! c# x" D6 C! P1 A. c! p' R, l6 q我也支持你~~~~X2 !!!5 m0 w: t* C0 z6 ]7 J1 v3 D& p- A
' j* v5 }: |: s. u  Y: V; W
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
0 R7 K( @' b- e( m2 P6 P5 O我也支持你~~~~X2 !!!
5 f* s1 R1 F2 v, V) u/ D. U
* n7 z$ j3 I( W- R# z鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   * q+ w4 G, v7 V3 ?6 e
7 I: a; z7 @0 l5 V' i
有機會俾條衛生帶妳鴨下
* T' {- U" f2 Q4 a; y8 b6 h* R
我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   
! Y' r* n' e6 X* @; \$ U4 f; A$ k3 w7 o0 k
我都想試
) J- }: O+ }# S/ f2 a, H  a$ S9 f咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架/ W" v2 b3 n0 ?8 x1 H
7 D, i; t. p; Y( y( y8 M! U
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   9 V$ v9 b0 g6 C  G

5 M* ?) `! K- Q% o( |1 Q$ E$ v有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   
* ~% \7 d9 w8 _& p& i: m0 ?唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架
! h; Y! U8 S3 A3 a) p, y3 b1 x& B3 K( o, j
1 P# K; I3 ?9 ^& h5 M
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬