嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾! v) |! S, Z( a
但當年的厚巾今天很難買得到
4 W1 \6 b( K7 |3 z不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺9 l0 R) F) A5 I  q9 X3 _* m
有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)& g. c2 ?! Y7 J
而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲* d  B, h( x* n3 r0 f0 i) I
就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好/ S0 T& K) \7 A1 V6 G) [
也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   * e: i* ?9 I6 z! N3 ~5 M0 D
沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
! @9 \+ X" U+ N( U妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。
5 c. e7 }; F0 |
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   7 d# \2 z# ?0 n0 q, I, \7 Z

9 [9 C0 T1 b* c; P8 d& d妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   1 T% y$ P: d7 U! H
見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。
; U) q4 W3 Q* v& C5 |0 _9 a# }5 {
1 U9 K+ Y" C" H5 }7 _* ~# Q% X$ p
衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   % }* f( c1 r/ J0 B2 Y6 J
用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
! n; s- G- z$ Z$ l; w- b: [, u8 X毛巾點鞋呀???
9 t- F7 E! n+ Z  i你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
4 _) _3 s: u- |# \" W/ U4 X幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   
; O6 n- i/ F% b8 m% V9 X: `& n以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
2 m: {4 P7 X# j. p幾焗(因不透氣)
, }5 q3 Q5 @0 F- {) m' L
我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   6 f9 H2 E% B1 P" p9 X, p
不错
1 ]$ h8 W' X. a6 U6 l1 ]; F
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
3 q* ]& m3 j, y1 k穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
) E8 I5 B3 o/ U" `- |好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野6 y6 ]3 M7 j( B! w. ?
不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!+ D, W5 b/ ~( |8 z
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   
; Y4 I( x$ U; B( I. R) M
* \4 J  N/ Q- x1 J* _鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
6 H9 k, ~9 o$ H% f6 t穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
6 |- |9 k& O$ z9 Q7 r; e4 P好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   , J& M7 \, g( k+ Y
我也支持你~~~~X2 !!!
1 }& J) I2 |* s1 b9 D
" @, y0 f8 B$ N2 }; t2 C9 V! j
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
. [) G9 e2 u. i1 i+ n3 ^, t我也支持你~~~~X2 !!!; _' ?; P2 g. A2 ?; ]% Y1 o
3 T2 X% _4 q1 d) s$ L% o鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   0 Y  A: x" ]9 @/ r- h" L2 D4 ^
. u9 F+ Q6 b% h7 A: y3 |1 d
有機會俾條衛生帶妳鴨下
6 ?2 p, p: l) Y! w* |* P9 S9 J
我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   ( o  H4 F# Z' R5 {  C; R) }
- F$ |% _: A$ S" k- X' h# t$ B! n
我都想試
" L# g, v9 j0 q1 o+ E咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架6 `3 X$ P# b& X" V0 _0 n+ q0 }
$ F7 r9 B# r* x  S% d! u' y
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   7 b* ]6 z; `, s4 ^& _. c/ a! g

# ~0 ?- ?; d" a# R有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   ; l; \% S  v. O0 s4 T0 _4 o
唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架9 i2 \" b+ s- ^: P. i+ }! O9 _
  _# b  B! |/ k. o+ n3 U
0 r& Z. @' P' l& F
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬