嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   5 O& m. N" W( q+ b/ e6 n
4 D' n7 F+ N1 r
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
! `6 A5 e" m- Z' O想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
, V2 U) W( G. B8 [5 I
; [& Y6 Q" B8 j& V5 s+ ]咁你最多試過比幾多人一齊射過?
/ G' E8 o" G6 ~" f, F/ g
三個男人對住射

gay?
  k1 S  _+ s1 c2 h. c% K- p你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
- i3 D# E% H8 I3 sgay?
  k6 V5 l3 T. _5 V* M. g) e9 t7 J1 k你地真係好變態
, C0 p9 H8 J0 K; g1 V' u! t! k. Z  m3 h3 Z1 E# U3 b
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
0 Y. W+ H" `% N6 m) d# @" Z* y* b全身射??!!
8 |2 e& l! Y/ J9 Q  c7 [; s8 W# J! S; t0 O
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 , _* r2 H0 q1 o- o
Up住精係胸到
# I; b1 q* J) |感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
( z/ r/ b6 G4 x2 _$ ^5 T* n
0 M" b8 H# G3 x) l6 u0 P+ m1 N5 r至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
7 S+ ?0 C" A2 t. B& e$ D) P& |9 ?1 P
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,9 U* H$ I1 y$ K5 i8 e
( ^( M7 |& C. _, K, M& `; W$ @
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著$ g$ b" ?% w( B9 {  h
7 ?. c; T8 _7 G) q0 O! D
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
1 p. L3 W% V0 `& Q& Z有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
5 }. D) c$ Z  o

4 t  h2 x1 H" J8 |1 v如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
+ M. g! z$ [) L3 g0 X- v試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲; h( n, [$ `* V, Z; Y; Y8 |
, J; h% m! O; c$ s$ a4 D( \
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
( G) |3 O- |# q1 @" l
6 A5 U5 K; g, h0 D! Q講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
0 e) I+ W* n6 N# i6 A8 V! r! m5 p8 }
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
+ I% D7 |- U& E試過 著住黎比人射落bra到
- ^) @% B/ Q9 f. ]$ K) r5 O- U6 ZUp住精係胸到% h# P2 G: }/ a( o" z$ d" R% D
感覺好正好淫好女仔
/ l4 W0 \9 `) D- X) s8 z# r7 m
& ]% @1 S2 E9 K' Y3 N: e5 p
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
6 G+ N5 O3 |9 `& Q鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
, ]* o( U8 l8 L0 K( i8 ~

3 `! H! Q" F2 w3 r# H( o2 V/ q% [可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
7 g5 }  y/ U8 _. s4 P$ L係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
0 q* K/ {& [0 W( u) _# y
! d  V6 M# j& _) _" B/ h
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   5 X1 O  Q% {8 A. z- t& A/ I
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,7 |! n9 j- _# V/ _' B6 F5 X0 X4 X
只得我一個份量唔夠
, M5 O3 G: L% `1 R# O
, x. [" I5 F) w7 _& a% q- Z被射的感覺真好的3 N+ z2 |5 k( E9 m
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   0 Q  Q! `- P7 r/ w1 w2 F
著住比人射可能更正
  x' `+ o" ^2 n8 D
1 Q6 \$ v7 G( k* ?" D3 ?我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   ) V. V4 v6 X. H( j
著住比人射可能更正
$ |# U$ p0 i* d9 H; s$ b
2 A5 j6 C# m7 Q( b4 r. c我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   0 k, _, h: R  E5 `  Y3 D7 k
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
5 N( t0 ~/ v: w* B真係好似女仔咁架
! b; N9 G7 u% W- v0 b* o
* R2 @8 |( |; y( Y& [2 I1 p. U" m* X! A我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   ' Z( ^0 E' ?7 _* O' [6 f
我都想試下射人同比人射.
4 p- K3 F- G) W; U
# N3 F  C2 W- t" ~/ ^# g  _( r
被射可能更爽