嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   7 h3 ^5 Y9 ~8 r' S
最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
9 N6 D  n6 ?3 V6 Y! Z3 B' v
好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   : @( ^# O% o! c( ]% i, ], V
8 i- ^3 `( o) s3 Y& v0 M
好的,叫太太影張比你睇,ok.
2 y8 _! C; o; h: S* F! U( b一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   2 X  j$ C( L  z2 v  Q
- u/ u- t6 a# W( [) X: }5 V
多謝你,太太係幾勁架,32c
! f7 I1 V8 T5 u& X
好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表     ]7 z! C5 W/ I* m& ?, |

; X. `8 I) B3 g; Y2 T: k+ w, @好多女仔/人都冇咁好波
7 w8 L% W0 B0 w" F/ o4 K
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
+ M2 M2 S8 h3 G4 N2 V
; o; r9 b0 M% s太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
2 ?+ Y& q' f" R6 q! F4 m* o0 l0 s
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   1 I- w2 P# @1 P& T
對的,令人衝動的衣物^_^
1 C9 x) f' m. g# a+ A5 u5 ^亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!5 K+ l0 w! [$ u
& _5 b+ L! r  G' R) ^* e% ^
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   " S& c9 M  @6 X" c( v! C
太太的胸部很大唷 正
5 X) C1 f, p( j' ^( `. D) ^
美美,太太的乳房32c都不算細小,* h, \, k: w* u, U6 b+ c# U
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   ' R5 Q! m& E' ]# h* X( M/ y! E

! Z4 P' Q8 \6 w5 Z& B美美,太太的乳房32c都不算細小,
/ E$ b2 j7 p1 ]所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
6 M3 f) K5 N8 t" \% a
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   
3 D; ^* n: O! k2 M好長o既事業線!!) r3 D4 i9 G, L% {' l* x: L

1 [- n2 W$ r9 r新年一定旺!
# G0 G, s8 E5 Q  @' Q' ^" {各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   $ V' q2 [) B( d  T0 ?4 M
4 }# u$ o4 ]  T% J4 f$ e& s
重要一人獨享
" o' o6 _2 B: l9 Jno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   / m; G+ l! s% j/ Z# S" t

6 ?1 z8 g8 k* b" m  Dno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
- v4 a4 k" d9 f, o0 F9 t. \7 E9 Z" d2 n
師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   . E* @! \) K) T

9 L6 C( W/ S2 ]; ~. D) d6 ~2 O' N) ?師兄個位友人真幸運
+ d' E" F% o' ?. z都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
' S! w6 {3 m# e: ?5 ^而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,& |* K; i# _  P* R9 H- t
其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!
1 d" h% B8 v+ \5 _' F1 g/ \' D: d( E

; Z4 Q& c  \5 i# b, e5 E[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   
( A$ }6 Z% t, ?- y7 B
% x8 c* V. b* ^& J) z都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,, w/ Q! w) n2 w. j3 _( o! ^0 H. J
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
9 O! d9 e$ G, b" C/ L9 O我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
3 t7 m2 X9 a; i" h
叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!