嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   : z: T4 w; B$ F- r8 Q1 m
最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
4 a& _: L. N' U5 |! p* d
好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   ; F* ]! V# ]" [2 o

- S5 \: ?2 F' D好的,叫太太影張比你睇,ok.
" `1 X3 K/ l) P. ~
一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   9 \' X; i/ L" S4 C  ^- j5 E2 v+ B4 Z
; `- ~# d! r' s9 q
多謝你,太太係幾勁架,32c
2 |5 G3 c3 m- p  X/ d- @/ f好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   
% ~- }+ K/ p  s& o, W, C2 _% Y& q" o9 F$ L) f' {$ I
好多女仔/人都冇咁好波
% B) T) b4 G7 N太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
0 d2 A4 R3 o3 [6 i) ^  W
* {9 {' ?* ?6 V. ]% C太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
& u6 l' L; n# p$ \7 j" n夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   ! ]/ j0 R* T- d
對的,令人衝動的衣物^_^
0 {# N. E+ E. s
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!( B5 T; c8 T. M( a8 r
9 t3 l/ f7 [- K" L, _# N: P4 `
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   0 ~$ R3 n4 O* ?4 z7 m5 O, N
太太的胸部很大唷 正
8 [  z- a0 d( M
美美,太太的乳房32c都不算細小,$ M$ _! n. d* {
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
8 \8 H7 n8 D9 }" c
: E" R# x9 P3 L5 A% h) g4 Y+ s美美,太太的乳房32c都不算細小,* G, F" Y$ ^, e2 M2 u; Z4 B
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
; \3 R( n& {5 v& y% c
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   ' Z, K) G( X' ~4 l: h# J
好長o既事業線!!
) [5 _6 N# t8 O% ?2 P3 Q# _
$ Q/ |! q; f' W& w- ?' b新年一定旺!
" W$ M5 L) A* ?. l各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   
6 W3 D! k8 F/ b* Q; y" ~% S9 C# |/ w* i5 E. y# w
重要一人獨享
' \/ \  M- G  {/ h
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   1 H' W% i4 a# H. W+ V
$ V7 e8 M/ `! _) t
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
( R* P8 w9 w$ w) _( W1 s6 H4 \
師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   + t+ L" i4 C+ Z" e- N4 |2 R* J. S
! x" d$ ?$ g" p- S, V1 @! {4 ~
師兄個位友人真幸運
  a4 G9 x1 L, O& Q* Z
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,. ^9 Z8 g1 ?- B7 Q1 g
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
! ~$ u, y: g! w2 w其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!
$ ~, u. G! {' C

# r  o6 a6 }+ s1 N- J[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   9 q& j' g) v- p' K: ?- D
, g* A0 f% m( i$ \; Q. D1 C
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,, ]# k8 F0 F0 z1 z" d& L# b
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,! x/ C0 H: h) V9 k2 B% I
我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
# g+ u8 j' r; P, b. _% `- g叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!