嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   
, i/ r4 \) d& i' W& ~' ^最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
- {* J6 f0 R/ Q
好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   ! F! F  @% k0 y5 T
6 l1 f1 Q5 G5 e0 S5 K9 p. v1 q
好的,叫太太影張比你睇,ok.
; b  \3 h5 C& M1 }8 ~1 e一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   * ^! e) D1 Z: }; ^7 q
/ x, P8 \$ L7 j5 {
多謝你,太太係幾勁架,32c
9 o$ r7 A& j# h1 s' w2 u: K4 E, |
好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   # `* d1 R9 W( R

. P  o  K2 V4 u+ D好多女仔/人都冇咁好波
9 T9 c* \) m* D5 r. A, L太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
0 k2 Y9 E8 K, T: d& q+ ~
/ i) ?. z" O! {" Q太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
" M7 N7 ~  }" a夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   - t  E& a1 H7 o* R; B, A
對的,令人衝動的衣物^_^
0 c) J; H5 x' [" H亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!8 v6 B$ E2 C3 K: U, G5 T
4 J3 }* O  A: A6 [/ |3 s
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   
/ M, ?/ b" ?* u8 j3 i" j* q8 e* p太太的胸部很大唷 正
1 J% n. ~) f& O  x' X# v美美,太太的乳房32c都不算細小,+ o- D) E! m* k, }9 w2 d1 a
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
' J) W; N& P# L6 a3 x6 P; B. B. ~9 T% D6 P% p
美美,太太的乳房32c都不算細小,
2 N1 x, H) n: k' k5 P8 ^8 z" K所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
! X2 V# v" e# r# o9 n* G
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   % S/ n  g, e9 m
好長o既事業線!!
! {8 g  t; ?) S3 ^, a. O; p+ V2 n4 ~0 O; t1 \
新年一定旺!
2 U: D* c/ ?! a$ C; j: {各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   ' A# Z8 [3 r7 c' l8 g% {/ c
* {* n8 Y6 J* S5 Q
重要一人獨享
% d1 m* F( {8 C' m& O
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   
& U, A" j' r" t% n' c* M) p2 k' h6 Q3 _/ j
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
! v- _+ g# S9 m8 ]9 d, |
師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   : }! |5 T1 j5 {& ]: {
) v7 H" n- \, T4 D. f
師兄個位友人真幸運
; O. C$ n) d( G# l' B7 j  Y都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
( _8 N$ [1 C4 e& ~8 ?" P! A而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,1 Y- A% d6 |- d; t+ `0 F: t
其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!
0 ?- n7 K# ]% V* d! M

1 T& g0 t# Y0 A+ E7 ?[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   
% }. T; ?7 L0 _0 r  g7 F: ~0 ~
, T* P$ }" t, w$ v都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
$ b0 E% y; b& n2 m5 n而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
6 ?$ {8 \+ t7 O我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
) F8 E6 E( j  s  ~/ y
叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!