嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   " I/ N& \0 q# L
最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
: y  J7 ^( I  y. F( I2 f! v" P: v' x好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   
) D$ e4 Y" ]; F( l" q4 w
: J2 X4 x3 Z$ X( F/ P好的,叫太太影張比你睇,ok.
0 J3 L- X( G  v; `$ I7 \一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   0 U9 {8 n6 ]$ \& @1 W' j$ @

, K4 ?( I  J( F. q多謝你,太太係幾勁架,32c
; v1 T- H4 w# C好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   ' t& g& n# M, Y  G6 H
# r1 b( {) y) X; M7 i! v' h8 N& Z
好多女仔/人都冇咁好波
) s0 n  F, }: P/ K' C6 P4 W2 I" O
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
( ?5 r! ^4 q& s5 C7 t7 ^
+ B! C! L$ O7 d3 b太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
$ d) p- w  u5 c/ s7 X
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   % g* R7 o: N$ h  A9 z
對的,令人衝動的衣物^_^
6 w4 l" }" p) q. @5 v) M5 S
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!
. L: z) w6 h; y7 p( n, l7 m5 S. U$ q. V. B/ Y
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   9 I9 {9 d" ]5 D
太太的胸部很大唷 正
& q) q# Z5 G& G; v
美美,太太的乳房32c都不算細小,
0 i% B3 S! s, l& q, @所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
6 F) U# Q; S* e
! |/ Y2 D1 W; ^" N美美,太太的乳房32c都不算細小,4 Y- r; }; J6 k& k& }
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
' R( A/ _3 W! ^- m7 F- b
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   
8 M, x) o# b; D; c好長o既事業線!!; i2 ~! s  ^& M

8 a% O" |* @  s) i2 {) p9 I新年一定旺!
9 {* A: w8 e; ~) Y6 a7 b
各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   . A4 I1 N; z4 [$ q/ \: f5 G

4 V0 q5 r$ V' d9 `( m5 ~! e+ d重要一人獨享
/ T9 B2 u) {* Z+ X8 v2 P# U
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   - B9 N, L: P* w9 S- P
4 U0 Q- E) ?" f2 f
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
5 i8 P; G2 ~+ ^) U4 H# ~* q% B7 ?2 @師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   5 a* A8 O8 O# g& W2 Q. D

5 \" S- T' K5 |* a( h# M% W' e師兄個位友人真幸運
0 U7 S9 l6 T2 J2 f; O, H$ k都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
. o2 b% d- o/ u! n8 w3 p& j, t: @$ o而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
! {' J& [6 W* ?0 E" O. h其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!

, K9 Y& k# R6 A8 @3 u7 t5 M3 q7 y  P! X8 t0 x  v& _# y+ B

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   7 u9 n; O: r* Q, C% C
7 e5 K* x2 K0 C  B- X
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
$ z- N' r: Q, P1 [# g% o/ j而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,, h3 p2 |8 _8 B9 V
我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
8 T6 m2 }4 |+ z
叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!