嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   
& i3 ^" B& {) U5 a4 f' ]最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
! b5 e% e# v; c) ?5 D* z0 {
好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   
8 T. P4 |2 _* W1 v5 @& V& ?9 c# _# v2 r- E* m
好的,叫太太影張比你睇,ok.
! P# d6 R% u/ u" V4 U一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   9 C4 m8 t$ P6 K0 u+ P: O2 F
! f% }$ X- k- @6 a
多謝你,太太係幾勁架,32c
) m- |' t$ [+ o1 E; u% Q5 Y! _
好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   * ^$ U$ K  f+ X. [8 S& x

; o, n3 L  w) c+ |( J3 [  f好多女仔/人都冇咁好波
* e- k* H9 Y( J: J& I太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   , V/ M- s& s5 b& Q0 L% ^
0 w: p3 K& i, ]4 x
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
& ]+ C* \  N- ]  U; [% O
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   
! x) o! [5 J& [+ Y  D對的,令人衝動的衣物^_^
- t0 x. c6 U- p- s4 ~+ X
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!
$ T0 U0 ~6 x  N( [  C& }
7 w; [% x) u' G新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   
# T+ ^$ X( g* ?太太的胸部很大唷 正
/ u8 E( M3 H9 B+ A" h5 x1 W美美,太太的乳房32c都不算細小,' D1 z& m9 v8 N) Y$ d9 l% T) L
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   * B) E0 F, u+ d; `# B  [) U# {
, g9 U5 {+ E8 ]# I/ |* E' ]/ F! Q
美美,太太的乳房32c都不算細小,3 K# o) D* U4 v4 `# n
所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
0 k+ A# a/ R6 ], P
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   
% G3 `; f; R( H1 w  R+ B: {, O* ?好長o既事業線!!
# I( |( x2 r' ~7 `7 d
" _% G2 _1 p  p% {1 }! f新年一定旺!
! G# J  g$ r' b, |
各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   
( L9 [: ~1 b: ^+ }& H! T7 S) q% ^% F, S* _
重要一人獨享
" x$ U, z* S( L5 B' Cno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   
( F* q; L( [4 m* ]( Y( x5 \
2 @8 |# j  T# L8 k& n/ a- t$ Xno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
& E( r3 N5 f; v; n師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表     h* p% P8 h4 n! \' {! Q8 t$ `# N
1 Y7 {% g! A" P* N- t+ V
師兄個位友人真幸運
$ r5 s( a9 {! ?/ Q都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
4 w) ^; Y: c- T; I# J9 J' R而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
" Y, u: N1 D% w5 m, S& z其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!
2 o1 A6 B; A) h" T4 q% a- _/ L

( S2 Y( t. L' X5 O[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   ; b9 `4 {5 e- E5 a& ~1 V
# z- i! ^1 l! e+ g2 U- g6 L
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,7 h; J/ m0 |4 l5 J, }
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,# ]1 u5 w1 N) i. [
我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
* \$ J' D9 x, E3 t; Z9 t- B- D叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!