嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
8 B: B2 g" f9 ]& ~$ W成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~
" k7 e# W0 j8 ^  @4 p( z1 {/ d
* K. l* P# D  w3 e8 f+ c成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....& P. u% ^  u; B
  G6 Y. a8 j; v. n/ X7 S5 q: ~, _' J
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   
! [/ p' i* r. f: L日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? + R5 \8 s  B( n3 w

* \* r: I; A6 Y7 c, u# ~不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
5 u9 g6 }2 e' ]4 [呢條啦~^^3 A* l- I9 M* F3 n

0 \8 W0 \! s* C* g/ |8 T& n+ R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
' g7 E, J0 Q7 p6 X* x8 O: u/ V# T# ^
4 h- C8 Y4 J$ x! a( y. Q
" T3 P5 ?$ m. n% I2 y( _) T
; j% B# k4 K% q6 U
3 w% |+ F( j2 [: d2 O% a
( l' \! z8 V2 P- n. ]2 q[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   8 Z# Q- K5 e/ V* N
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
9 Y7 X' |$ U% W: p, J- E2 R! P$ j: L; Y
3 c- H# O3 W( ^, ~
http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) + ]2 s3 }) K; I8 M) K% |+ g' c
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
6 ^% A/ g% N' s4 i1 U+ u0 k9 m
5 p  F( q! ^# P 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多4 t% t( K) O3 S3 C, u: U+ Q: }
8 i* J3 B6 ]: H% Q& ]4 T

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ ; K6 R- W2 @7 a6 J8 e+ I! Y
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   
! K7 H6 N- p  X0 @, ^姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ " i/ m' ~0 J0 O. v& ?  O; u

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   
) P7 A1 c" k8 G: r$ ~5 ]# l& U咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
- c2 Y6 T, D, i. x我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
+ Z. v% C* z! u+ Z
6 U; L- W) H6 t/ Z我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   * u& G3 k3 l/ y
咁你係出去先換定屋企換?
5 _  u! Z; t2 F, V* p( K$ F9 u
係哦~~

身形幾好出街沒有問題
0 _; ~. r0 b2 ]7 e) Y8 T 出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子
( E3 z. `( b1 J0 j而且樣子有得化妝
  E) h# ]3 F& b5 M% ^
- j9 F6 c3 t3 g4 p' H  H/ madam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D0 N! S* }8 R  ]6 H3 ]; x. f5 N0 o

3 Y! Z' D* _; x" n/ S8 [! o. S沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
: Y7 ^, ?1 A& r3 Z, j% o& \# [: Y% ?  t3 A* s
可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
* v6 ~# [7 h3 f$ U( o有批評才有進步
- @2 {7 B1 P8 {, U+ K3 F, O9 L/ ]# s+ e2 Q
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...)
/ y5 P1 R# p. h- ?; u* m9 R) Q& y9 M2 s
送上我化妝的前後
" x8 ]/ P5 K8 r: q& _* ^# m" `
" I* c' W& w. n" E# a[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~