嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....) K2 M( C" R1 e$ C  Y5 L) b* O
成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~
/ X' @& Z* `3 T, ?  i& N; B5 Q4 G- g9 M4 h
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....& L- T- t9 U2 ~9 V& I: r- N: \
' U# k' v# F! }; T
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   
4 Y! L6 Z0 ^. p日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~?
1 Z1 P& z# E7 q) m9 L, ~. x" B, G, M5 w6 v; p0 N9 N3 I# K& E; D$ M
不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
, e9 l( h7 p2 k5 r呢條啦~^^
2 `# x7 ^  O6 Q7 p$ u$ R; S' A& W1 ]; s" Y% y, {7 z* d) `$ ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
' A2 A, |$ L6 z6 E1 d1 l; j
# s1 _; K9 Z6 D1 i
# X& Y6 q/ c+ u+ T
8 |6 k0 L5 A/ z2 o' |, v. L5 D
+ b" C- P0 I$ k! X, p7 h4 H
% v8 {. S1 O# I2 N! L& Z( z[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   
9 I( A2 N, n0 O, ~+ h我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
/ e+ H# [( u8 v4 m# i& |
( c: s! y4 T; s& l5 `# j6 Y! H( g0 w0 x& N
http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) # h- @* t" Q  J+ @
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
0 l% \+ F4 t/ \2 h
" {5 I- Z* p) t) D 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多- ^4 Q8 P1 T  C: q+ e) j3 ?- f

B2 x8 b2 F4 `9 v$ @; q9 z[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ ) G  Z1 Q; Q; r0 _' f1 H$ h3 E( q
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   7 I1 o2 J$ v& e- @, Q# ]
姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
; ?0 J/ U3 Y7 I/ o

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   
* j' @% n9 a/ b* g& t咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
. b# g. v8 G9 g  x& Z
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
- y3 ^0 [/ W+ @" I" ?5 q. o1 ?& u  d$ M0 l8 }
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   & H2 B: s8 C+ [9 c0 d# H' l
咁你係出去先換定屋企換?
+ _! K2 R6 g5 M( K( o, d  h係哦~~

身形幾好出街沒有問題
( p" d* n$ D9 D: [7 ^! } 出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子
1 k* t# n; g% C7 J* X而且樣子有得化妝
& u+ U! T5 X% v+ X: L4 J! }0 d- r0 o% ]& w/ P0 Q1 [
adam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D. ~/ C( i7 G/ t3 q, ?7 a

3 T* ~7 E; ^# y. R+ E1 d, p( V沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
# C% M+ p  D( R1 ?/ @1 d& n- N. s) Q; L; ?" ]+ J
可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
! M8 |) ^( N4 B6 F8 }有批評才有進步' g7 f% k8 @2 A# A* J

) K1 n5 ?7 {, q8 n我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) . c& m: K# c+ n6 V  u5 L* r2 n/ r
# S$ H# M, Q- N. R
送上我化妝的前後
8 z5 B+ R8 v* B/ v  i4 }$ E9 o1 F
9 M% a, o. q8 t4 R8 H( a[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~