嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
, D; E& c; L" Y% [成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~
3 R# _) q0 Y" y! [  I% g
/ v. h* j" ?; Y( L9 q' _+ z% O# i成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....: l2 A: ?) O0 }! k- N+ k2 _! ^
1 A8 U9 J) u" a
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   
' a& P- J4 u" w: j: F日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? / z0 X2 T4 b. A) }

& l- k; d) f7 d1 L4 l不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
2 W7 c& n% K1 l+ O呢條啦~^^
$ s% W' v& x+ R3 g/ E, t7 w! j1 ]* M6 Z7 u  [) k$ i* ?' w. K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 8 v$ d4 z: o+ Z# ^& E' K
" F0 h1 c. n' L* v0 l

" i) R  N" U1 d4 U1 N$ g2 f2 M! n: u
9 N! I6 o  ]/ ~! Q0 I$ x
1 ~3 L8 T2 Y, R# `. P2 F8 K: u
% S8 b6 O. ^5 c! A/ f. J0 y9 l5 R9 J[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   9 b( z4 D' }5 w% T8 K- m3 _) ]
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
) i- F  J  ~% i, X# u' U/ b
4 a$ a) M$ t& a5 ^5 q1 Z
# A9 p  p8 A& w$ Y! l, r. nhttp://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) / i0 {: {+ a7 s9 t  w9 j
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
8 F4 I8 Y8 T+ h5 ~
& a7 k& t* E9 E  e 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多0 m4 s% ?. d; p: ~+ _8 Q% f7 E
! L4 r0 B. e. ^8 T' r0 \0 _

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ 8 X1 d: x: `; |/ r
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   
" M6 G' S7 D* i姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
2 N5 t" b2 @6 C7 a$ l5 \

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   ! J, n5 [; C/ b# {% P9 v4 S2 h6 [
咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
8 M+ O4 I6 @9 e: j我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   5 P$ P* ~8 Z- o8 C; ^# E, y
) H% |; \  I1 T5 q0 o
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
* N4 J% E' x& ]7 m- d  u咁你係出去先換定屋企換?
" l; ]4 k7 F! _. Y" z$ ~係哦~~

身形幾好出街沒有問題
: o0 [1 u; F8 `& f! ? 出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子' ]9 ^5 w- X# p9 I9 n5 I
而且樣子有得化妝
* G0 G* z" g. c& \0 o6 F1 N+ E2 }" N4 e4 V
adam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D8 Y' o3 N' m5 A( B5 M6 ], }7 \
+ D- _  f2 c3 I1 @; j) L: o5 S3 v
沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
  Y1 x4 p' |; \/ v# h6 Z3 w) S9 @
3 S, O9 L# ~- F7 ^% T7 q( |; m可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
. _& S5 M2 r" n, U* C有批評才有進步, }; g8 @4 ^8 ]! z
6 l. s* H- j* }  N
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) / h: A) {3 l7 f+ P; [0 L5 d5 L1 C
* U, f' y7 ?: E' u( M) @
送上我化妝的前後! R( R- K1 h/ v/ W" Y. G
: l: q: R  x- P, O7 m$ }* G

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~