嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....+ ]% l' K; ?* J9 R9 S
成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~
, F4 ~; @" a% u
: @/ F+ c& |6 ]/ ^3 ^: D2 P5 V5 S: L成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....
5 u& m! w4 q7 B' _- c9 j2 o, b' U" T  c  e2 w' W  D) k3 V5 m$ E
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   ! p2 i' I* B5 P' ?5 i* |  e0 K
日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? / P8 h1 X4 V9 ^: v1 T) w/ }

4 ?" {$ n0 D" Z- Z不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
4 F" }3 b# U. j3 @9 y呢條啦~^^: Q; {8 N7 Z7 ~  @; V2 i5 B9 `1 Z7 P

- h- G+ m5 B7 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街   K% |0 ^6 I" J3 M1 k8 V. T6 B

' C8 G( d" B6 X4 G/ @- @( U/ A( I2 M6 ^& M  O
) p8 r3 N- p+ \3 ^* V* {
. j$ |9 V1 x$ X) T5 Z8 i, I

+ f& |, Z! h) h  j& O# d; R: e  N[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   
( |5 |+ A9 I7 C. _; x我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
# e8 e2 }9 ~/ f( R! x6 @! U  K- ~  `$ U# r" S# r1 ?

& D* f  a+ u% W% P8 `http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) . q- E8 Q3 R$ p7 o& ~; r* a% D
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
! T% \4 s, P0 p" O7 B5 L  G! }& O7 ]- R/ r* Y
我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多
+ B9 Y9 u+ U. Y  Z8 p
2 e5 E+ B8 H  b" O[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
$ s. Q6 u& c. u, ?8 z) T% V
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   
4 B, e+ b# T/ q4 l* t姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
4 H$ D, P3 Q1 L/ Z& {$ S

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   ( z5 I% P1 n0 c" S
咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
* ~# C) i! `( U/ d+ a& F我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   - f; L$ |! w( ?
; P6 j! G4 M1 w4 z. p
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
/ X1 _1 k' t' ^0 d0 r1 M咁你係出去先換定屋企換?
; @% y9 |& |' t: ~( |! b$ I係哦~~

身形幾好出街沒有問題 4 i. }% E; N( E, C  p& ?1 G. ~
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子/ Q% m* O4 ]+ ^. l
而且樣子有得化妝 9 R6 O- [' I9 U% r3 g. t
- u% Y4 T  t; z1 v2 `8 s$ |0 a
adam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D# ?0 [6 S# Y/ N

! z5 w- E4 Y9 m& p! P4 M沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)0 }' \# ~6 c6 f5 i* ?( d3 Q8 _

, n; N/ b) x, b( k! R可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
; _. D& k+ p; [/ i4 ]有批評才有進步
6 W  M4 E2 X5 e2 l6 Y1 n7 }  n7 t% D( c7 T# f  j" c
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) 8 u# S+ K- u, o7 @* y
1 q9 b* v) \& p+ l$ Z
送上我化妝的前後1 }; t6 z4 F8 Z4 S8 T8 @/ g

2 X# F( F9 N7 L9 {+ J- a: J2 }" e( P[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~