嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
: L* b, W- O7 r$ f8 _/ y4 E' O成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~3 e1 I. s$ ?0 i( D
6 Q5 s0 p5 c0 f1 Y  u
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....
+ |! |! P! S" {/ {* h, N% D6 S4 d+ s1 o
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   
  O6 z  _' O% Y, q日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? 0 ]. c+ g- s. L5 l' d9 U
4 s, x% i- M6 o4 U: e( G9 W
不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
- z8 D  d9 r# k7 A7 n; ^' F, A! t呢條啦~^^
- ~; _* `% {$ K/ Z$ {6 a( }# W+ H9 L! X; b: m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
2 x  `: G; f/ I; q& q
% D5 y9 e- T' t0 {
. E* P$ g7 `5 L% l& D4 ?. \. Z+ J8 i' x% o) W

4 ]& y! t- W" s; b4 D
5 v6 J: r8 k! L0 g[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   
0 S3 S8 {" K3 _( q; o# _我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 ! X; K: F% h6 i+ \

, a1 [) t7 h5 `1 `8 C6 N5 D% d" C4 J2 z1 O# E
http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上)
5 E/ ^* H' m# W" a我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來% h3 d7 y8 z* M) y7 Y
4 N2 W0 |* ~/ S- y6 s. ?6 Q
我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多- Y. F! p4 h+ I) c. ^6 ?
4 ~: E0 g' I/ N! J

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
% a; Z+ w1 M" l6 s' b2 O
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   2 J  C4 i3 V. z9 K2 V3 \2 r
姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
, s+ g9 ~) m( N5 ?

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   6 e0 m3 o1 r" v' X" {1 b
咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
8 r* {9 i$ q) K% E( D0 I* _- ]6 M我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
) v* A9 Y, m! ?) Z: e; M! I2 D) J+ a5 D* u8 ~$ W% \8 p- n
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   - e: Z; f8 l: E2 n5 N4 Y
咁你係出去先換定屋企換?
, C  `, w5 }2 e/ `; Z9 K. w係哦~~

身形幾好出街沒有問題 " i6 s' U! l+ `0 Q7 ?2 {5 J
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子
2 t# o6 R( K- Q  c* W而且樣子有得化妝
0 ?( T/ v4 P: ]( [" q, v' X# Y' U
: p( G& a( `1 _( H! M' j; hadam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D; a2 f' g, g" \& Q8 G( K- A+ K* A& j
8 Y, E& o( n( u0 S- U1 Y/ o4 H+ f; E
沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
. z6 c# N% |* u, E$ W" L, E! o  o  N$ O0 b/ b
可以的話你都批評下我反而會謝謝妳 7 s& V" f5 n* u; _, f6 ~( k$ O
有批評才有進步
9 x0 M( c* x: U6 J
( b( x' m* @% R+ z" w1 Y5 T我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...)
0 K; ?4 m- q2 A8 P  l8 m8 J0 F8 b" m" ^" x# Y( t6 e6 @/ w
送上我化妝的前後/ e/ C# f7 g6 [* e& U- x

3 S# Y' b, K- ~[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~