嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   ( y! n6 R* F8 `! K
& c( C( ?5 q$ w- h$ o# ?
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!
# _$ l( N; Z; `! ?  i# j. K/ T擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
3 c" i" \& r2 S1 ^* a8 x3 ]1 P1 b慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
4 H% g# B9 }  k0 a" C% z4 [( ~; H; V
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
9 K+ Y  R  O- }& D8 i" P' Z我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,/ @. E" \" {! h- M: t! O% ]
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
* c5 L( ]1 g! C7 X
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   # _( o  [+ V- N

) k, l# t- [# j: }% M( A有冇叫師兄俾意見
9 v  Y& d6 e1 ^5 Q
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
0 S2 z1 s  |% q* q樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
; y! q1 g0 q* \2 Y9 A由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   
% G% ^, P8 L# h+ I/ B0 t  j: X7 H
2 ]/ s* B/ R! O) D有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
6 b; q' ]- |* t/ a: ^樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
' X. \6 z& C0 [由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
: n- j/ y7 X" b  l& L* ?4 W" _不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   9 M* T! ^' R; }2 K" s4 J& E
3 }2 w7 }6 E! H* [
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
8 Q% ]* C/ ?: A$ \6 `5 ]對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   9 x6 i$ K. [9 I5 b
今明目張膽
4 c6 a# [7 Y. l6 C% r冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
' c/ O+ R* u1 k* C但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~2 k; r8 `; n- Y. b  Z
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
, P- v) a/ l; I天啊好棒的VEIW~0 {5 a. k9 O- n- P. k# B7 l% K4 t, H
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
+ E. t7 R6 d; N' X! V
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
$ r. j; o  T$ {1 m* {
! X' M) X2 |9 t1 p- m% k[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:40 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   ! ^' t% g) \! y6 L+ F. B- W
) p5 z( g% i$ M/ f
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
+ x' w" y5 p' ^; @3 W3 V- m1 W會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
8 `: b% ~; t5 p5 P
. x7 n+ c6 T& V' V: M( {- [8 B! Kㄎㄎㄎ
& c4 Y7 m1 s3 N  t* A% ?& v. O2 P' W我一定會拿來射. b7 X9 D" K, A3 z0 F
會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
1 \# z( m/ s/ ]9 R: a* ~# i% y$ J: J' s3 B  {$ t* C. d4 X
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
! w+ V; S9 b9 U. ?
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   & Z, E; a: s5 Y; {

, e( M3 J1 D6 f2 p, j真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
- C: a7 h2 G# ~' r5 B# B
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   7 L% l: d+ O+ [% l& P! u3 X( {

& X! N/ m( O2 l4 ^( l0 x8 n
, B6 I' u& I9 N% |6 Oㄎㄎㄎ 4 K; ]0 a8 L5 G. h% G! {/ `% C: Q
我一定會拿來射5 P8 A4 Z6 O5 k! @4 Q
會每一件都射完一發再出來
2 Y; I6 o2 z8 J/ v. y# s小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
( K* G9 ^% s$ I- X. G' D; p我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
0 A3 e9 ?6 t/ ~/ f' y% J6 d8 H
1 U8 R% t" P( P0 o0 F# g( n4 S( Q) C; `! e: Y8 Y
ㄎㄎㄎ # ?% C) k  C. b9 [
我一定會拿來射
# Q1 R# e" O- j5 j: b會每一件都射完一發再出來
2 W8 B+ h, h' l* Z# N5 b, F嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
0 q( f  c: e: H7 K" |- q8 z, m( O9 F. N! l0 J

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
$ G. E( ~# B( e
5 i  |% J" t# t1 d  z& z6 @有冇師兄唔鐘意的口味?
; B4 R4 k; H5 N& k0 d# \1 J
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
! s# K& q* U0 Z% ?6 y) Y3 H) B3 T/ r1 A; _% a
模範夫妻
: ^3 a9 q# Y, e) q, t2 U% O4 {3 N+ U
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
, W: L* m9 B' `% n3 l2 R所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
5 m; J% ^  |' L$ a但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   
3 @: y: |( \: }% W這麼美又性感的胸罩內褲% K  \5 d7 ~# X( h: `
我願意
2 A7 v7 T* I1 B' g: j
已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
5 n- b1 v0 s; A4 @7 t最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
' ]1 M1 X$ {$ w9 w, o4 v  N9 M可見你有個很棒的老婆!!