嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   5 L& w' J" c" d: G& d

9 n, J3 \4 G" f- t( D+ ]* Q係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!$ s" O+ P# b# D, C3 K3 p1 x( J4 @
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
9 {/ |2 o$ |0 }# J$ X
慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
4 z% I. C0 x  N5 i, B2 R+ B$ j; T2 o' Q. t/ f3 l! y/ Q
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
+ C( D. N* [0 a  u% N我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,, o. y! {4 b$ f8 y- c/ m
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
* R" P! }6 q% x. r+ c6 W& t7 f7 l/ U" e
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   + V5 P, V+ Y& e/ ]# i0 i! z3 c

5 g2 Z! A+ `7 T4 S- Q! [有冇叫師兄俾意見
+ u4 v5 ~8 S1 z- h4 ?有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,/ w2 z5 A% t, l0 b2 e
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,! R  h* ~. K/ }
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   8 o6 a+ R7 O; \: J3 ]
& j0 h/ Q2 a. \: k7 D5 m
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
5 m6 V4 d2 e4 a, i樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,9 z7 F# W, X9 t! w3 U' M
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
( {8 X! p, M5 L, Q  C; ^4 J不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   
* V$ [+ U0 M8 u- J7 m, C- ~, {+ j3 m3 L) E2 `& }$ k4 O4 b* v: P' N) ~
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
7 c( N# `" r3 p對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   : M0 x8 n  ~8 |% f# a% e$ e
今明目張膽
2 Z$ u; `+ {; [- V
冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
3 a) p1 C8 d7 U2 l+ n& U但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
6 c! }7 |# O1 m) y想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   6 Q3 n0 Q$ ^- q! o" l
天啊好棒的VEIW~& ]; Q" \2 Y" ^
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
/ }0 t, y5 ^9 h0 Q  t真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
6 k  _. f# f3 a, H9 P$ U. U! k6 Q1 E' e$ o# T: D

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   
1 I5 }; Q8 H* E% Q7 L' j2 C: Z& N5 M! ~4 n/ O  L" c
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,9 V" t5 Y8 r# w# u. c
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
7 J7 N( t' V/ @& |0 ?8 i

) `! d' r: @. F. e' D  Tㄎㄎㄎ 8 Q2 k5 c1 r5 U+ c% |
我一定會拿來射
4 w# r7 Y7 n: o0 G9 O0 b會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
$ x8 a  _1 g/ D, h; \7 x; k1 W
! b8 R6 z  {$ k1 ^0 ?4 s7 A對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
0 y$ U! }& n. E有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   % n& D' H) p. Y  W3 g- b

I  F: O5 K8 Z8 s真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
! T( y1 K" ?0 v! M% e模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
# G0 s' d3 |2 v8 w" s& g
, R  z8 Q( q% i- e% g# h) P: K2 H6 R1 ]7 B5 M, t
ㄎㄎㄎ , [- l+ r( w! i" R$ Q* e( \
我一定會拿來射
, M. _5 t/ Z: I, e  l! w1 w: _會每一件都射完一發再出來
  E! O7 D( G8 \7 T9 @小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
7 Q% V! n2 d0 n4 m! N7 L) {我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
7 q6 ]7 h% [% b1 L) l1 X) ~  S' }$ m& b  P5 d
) Y" L' F0 Q+ ^
ㄎㄎㄎ
+ ?1 ?8 m6 |/ N; o& D. G; I6 Q我一定會拿來射
: C  S5 P% {, V7 @會每一件都射完一發再出來
3 y; n' v( {$ j) B+ G嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
: ?1 E9 g2 I8 S. N/ K
* Z+ F2 g# ]/ ], I8 @2 c) A[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
8 h8 {+ i) {9 [* v9 S: r. _
5 ?% f1 U/ D( e$ T. U0 {有冇師兄唔鐘意的口味?
. C# x8 ?9 g" A0 L7 W) P間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
% U. d( h9 }0 E9 }* e2 N9 x. p- G' M! }, f3 ?) v- M8 ]
模範夫妻
5 X( v2 T" E  V* Z) v+ A! n自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
( K; S  `( V7 x0 L$ [% z/ ^, o) R所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?9 l& u7 V1 K4 \3 t' {' K5 t) H: @- D
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   
% t8 M% M; D" K2 I" Z這麼美又性感的胸罩內褲, w9 Z, j( r  w" x
我願意
1 z) M2 y6 P  R& }( a已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣9 e' [) J6 H0 |9 P0 i( ^
最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
5 F0 r2 J! a9 _6 }1 n2 H2 l! L' Z' _可見你有個很棒的老婆!!