嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   - d+ d7 N3 p* G5 _& A; o: C6 n" t
, N; K# w7 X& e6 M& g/ V( a$ h
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!
3 H0 S! y- i( @' t擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
  O( k! S0 q* j3 l5 t+ d# K
慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   , ]9 x+ k. x0 E2 r4 Z7 [
$ a* Q8 @* ?" I7 Q
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,5 c6 o  E. c: u" B8 V, O
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,) d& b: F- Q7 g# Y+ l& U
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
6 J/ z* F( j) I: V5 U& d
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   
8 j; w* b( q- p  a& _3 \3 a( L0 \" Z1 q
有冇叫師兄俾意見
- t9 d9 _2 g. s5 A8 g+ H$ N- [有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,. k" F5 G; O2 a
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
/ L: }" m* {- y; a+ T, T) q# G$ J由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   7 h( P3 l/ `! A/ w  _
( P; u' S4 c" d0 x% r5 M3 ?8 Y% ]9 T
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,( T8 U( k" m; L9 S: Z3 \
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,  D. U2 Z) H8 t
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
! y/ H" }6 e3 }2 U+ a# k8 o& I
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   
# Q- r% a5 q# F6 j& K- ]' w  ?3 o  |3 d
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
$ Y$ z  j. ^; T/ C+ l
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   0 u5 L9 I6 n& i0 g/ D
今明目張膽
& K4 s/ }: _8 R* f; E* R# i1 |7 U: Q0 I冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,( L/ |0 B# u6 a4 Y/ K* ^4 Q( d
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
8 D. @: R7 ]+ H* o8 G" `$ f5 G5 `想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
" F! e6 V2 P. v7 v' D) {5 T天啊好棒的VEIW~# W" @8 o( f- O3 u
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
0 B8 I+ t  X0 i/ B7 @! L. |
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.6 {% H0 ~$ W1 z" N( ]3 A1 x
' h7 W) W0 _% w1 I- X

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   $ o* U9 P- Z0 g

, t3 h1 \+ I; a1 e0 a, Z8 n真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
) n$ I. M, P! x- Y$ ]. l; u4 f6 U會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
6 N) m% }! D5 W( y

# Y2 M+ {7 H1 W; ~" d0 P) Aㄎㄎㄎ # j- e# q' ~4 L+ n- v
我一定會拿來射
! Z. G7 Q% F3 H+ a: @# h% s% e會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   $ {4 w! j, L+ U- c% i& I( z4 e
' j$ ^) r- G& ]/ M( l# C2 m
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
1 @) l" H/ A1 h5 ^
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   & `- c3 W8 [5 m
: c) Q# |- |/ _/ U. Y
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
9 x8 i' N5 {2 ?: a模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
/ j: w: _$ x4 ^( Q  r+ G, E) L

9 K& y. K& _0 b+ Y9 @* gㄎㄎㄎ 1 q' W5 |5 j! G+ e8 n
我一定會拿來射5 h6 v( J7 \$ V, m
會每一件都射完一發再出來
; ?( \/ j2 f, H) U7 @& X小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲7 P+ m0 q  e5 K( f) y. z
我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
$ K- s: G2 b# W* \- d3 ^/ K9 v8 y; @" v1 f  l- z' S

4 `' l+ D2 m0 w- y4 k+ ~9 Cㄎㄎㄎ 4 u" ]9 o1 b& m* U1 [5 }
我一定會拿來射# s  m7 a6 D$ s& I
會每一件都射完一發再出來
! F# ?& P' t6 l$ h' ^  l2 y" c# P7 V6 e嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!$ X+ ~% ^) y' P( ~
( ^5 t0 L' [  c. h- V

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   8 R1 ~/ n- A8 s+ Y9 B7 Q

+ c; W# W% i/ z$ G8 ~有冇師兄唔鐘意的口味?
5 @; t8 i$ o6 Q3 {' a/ j4 c, v間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   % F: f$ ]1 h3 [( T2 ^

- T, [  u8 A' f' C模範夫妻
! ?8 p2 f7 d* L5 C* a* l0 y2 b自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
7 v" q1 x1 g; d8 Q; Q: y# b- X所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
5 u) w: k" D+ {4 m' E" u但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   ; E& Q. p$ B' b+ p
這麼美又性感的胸罩內褲/ J! Q: w& H# V2 h6 k
我願意
' e' c* P6 _) I, R) h
已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
9 J( Y9 [$ ?: _  n# u# V最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!- v" M! ^+ q' V' R: D' M
可見你有個很棒的老婆!!