嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   
: j) H# G% H4 z. q$ G% g8 q4 u5 m% ~3 ?5 E
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!' @# \) k& C7 ~; Y  Y8 c
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
) g% P$ ^' s& X1 h) G: j2 R) |慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   2 e5 W5 ~2 S% O2 N; c
0 g$ B5 Q- o, V) j# l
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
7 d' w2 z& H+ Q. e我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,
3 V- p! m. E: b適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
5 U% |3 W' q  H! x" R
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   - L. ^& q& H7 R; x' V0 {
; m# s3 c2 f% p" R+ ?  c% V( {
有冇叫師兄俾意見
1 k2 i3 e# e% i$ u$ b
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,2 V# K  Q4 S9 R1 C
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,0 U. X4 Q3 k; e
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   
: m( {5 y  f" g3 j* ]& s4 v8 S# G; {2 ~- v
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,5 c% e: T) H4 y5 c, ^; |
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
; t6 w* A" |6 I6 h9 I2 Q由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
1 i# o' l; z  |+ Q不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   + j3 Y% [2 |# `

0 k' j  ^" \, a% j& R不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
$ g' y3 D" u6 r1 V+ O" `8 s6 \對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   / s( h3 U+ X; B2 z
今明目張膽
+ Z2 E' m$ e2 J2 W$ ]冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
1 a( o# b% C' i9 |4 B9 o, @但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~' Q" J6 ^/ a) P. l
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
& j5 T( G& h6 F6 c7 B( B6 }天啊好棒的VEIW~
  R0 _4 H( G# z! W想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
7 e. ~# l0 O+ h4 _6 {, c# l
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.- B+ z) D- _9 p" _9 G% h8 T
: F9 P: F8 D) z

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   1 m. |) H  D  o' T+ N2 J- p! X* @( u
* z" W2 i7 i0 z7 o4 q) b
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,% d) k- w- J  C0 S+ N
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
5 W1 h0 M7 k$ |* ^, ~! K; i& N2 O- s# l# h; A8 c3 D! D9 |5 ~4 T  s
ㄎㄎㄎ $ Y3 w% @4 b+ u
我一定會拿來射
! B% y5 }. d; a4 |2 X  e6 J會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   ' A" z& C' ^5 o" E. j

8 d" c8 W, C! I對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
) s4 o! T6 M- L1 J7 d; J' w# I
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   8 A& W; X( P! N. j# s4 g% b

0 D7 \1 Q: J- a. p* t4 E真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
3 b) [; R6 Y  j, _3 y模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   , ?& l: R3 y* `( K* C8 ?

$ |( g2 T, R* `& r
. e3 x" ^8 P- [4 C) wㄎㄎㄎ
8 s4 q: l; ]1 A我一定會拿來射* Q. M6 [5 W) ]$ @
會每一件都射完一發再出來
+ @. |' J$ x% G8 n+ M% n
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
9 R3 T5 s3 ~+ q7 w4 t# j+ p我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
( G6 D0 k& d. e( \! W
" `  o/ m4 m- g! M. ]7 z& i; K- J4 c7 H# K4 ?$ j
ㄎㄎㄎ - b$ c) D, r. A" W# {) l
我一定會拿來射) |3 Q8 x' z+ j$ E3 C8 \3 c) |
會每一件都射完一發再出來
1 l  k5 o- Q; d" X嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!0 Q( q+ U& j/ z& M

+ F0 l) K$ l8 O[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
! D# x# f& L( ?1 O4 L! I/ ?# l# H6 m
有冇師兄唔鐘意的口味?
9 b; U( w6 v# e
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   ' b' w, Z9 o1 a
& A* K4 d# g) t6 r9 {
模範夫妻
- V* N; ^0 Y4 C" U; y6 K1 f
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
5 N8 K+ W! o- \! R8 B( s. G所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?% I6 ?5 \8 q4 Y" E5 I$ k
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   
5 @, A7 P8 A/ z  T! k+ t2 H. P7 L這麼美又性感的胸罩內褲
! z' v# E- W1 }4 _- K我願意
5 Q* g: ~  @9 Y. W$ C/ j* E. x( h( _0 Y
已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣1 N, U1 x' }2 W+ T" T+ |8 M
最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!1 Q5 K  L: w  j1 A: d7 F1 _* i
可見你有個很棒的老婆!!