嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

蘋果牌加大彈性絲襪褲

蘋果牌加大彈性絲襪褲

我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不是T襠設計, 只係襠位加幅, 睇右下角圓圖所示.0 A9 g* j* `$ `; Z. E) i: U( s
  h  Q+ ~3 |/ v6 l' w0 Y; Z& @

8 e( S% p$ c7 ?# Y7 Z
引用:
原帖由 uniform 於 2013-4-13 15:11 發表   
# y& D) d# Y% X" T0 a  W3 O* }我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?

我都有蘋果牌,哈哈.( H; u& F( q% d7 M# i

青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?
) F* o2 o+ T* O* c# t4 k' n我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?
( o' ~8 \1 B) z& H7 J2 T+ U6 Q
1 |! f0 o6 W2 ]; Y& s- a3 i
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 12:09 發表   ) }2 a$ o' G7 q7 P; N, Q4 M# K
我都有蘋果牌,哈哈.
* B8 k7 X6 ~6 U6 U7 ^, B- S

剛上網查查, 呢個 Apple 是時尚展姿的一隻品牌, 和 Fitlady 的 Apple 不一樣呢.

Fitlady 呢對蘋果牌加大彈性絲襪褲, 友德行有售 $25.00 一對.
" h3 Q" J( P, o4 D7 s) D好似係大陸造, 而唔係 made in Japan 嘅 Fitlady; 我好有興知國產嘅 Fitlady 同日產嘅, 質量差幾遠.5 Z' ]1 e0 L: r, S# Y2 o
+ g4 }( c" h+ `$ b2 Y
http://www.yautak.com/asp/produc ... en&p=F-PY-6667#

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-14 13:59 發表   3 S3 }, p" a0 b/ O% l
青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?9 R9 e* R8 h" |0 N4 n
我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?, m( I: G8 [) j0 z! q

5 K# D. x5 J  @% n3 Y! C
0 r% p; p5 Z5 y; n" c/ w: ]0 p0 T
, ], d! ~/ ?. F4 L9 f
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.: J! I% G2 }5 s& {  v* h
按這裡

嘩! 只係得 10D, 咁真係超薄超透喎. 我鍾竟佢對白色.
- {. k# l- `$ E: G) H' Z# n1 K" u
' U( b) v. A0 f" C0 H* B) k6 p) c. ~/ c- h' a
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   ; [' x. R6 M# q0 K

: p# F2 q0 J- O" A4 x* D+ }4 P$ O: q- g& n  z/ ~& f/ x8 {
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
& F6 g0 Z2 _. m8 }" X; `按這裡

仲有, 通常前後兩面雕空襠嘅款式, 都可以拉得很長, 啱身材高嘅人.
+ |) Z6 X8 m3 C2 a/ |( O不過我個人比較喜歡, 大腿內則有絲袜包住, 互相摩擦嗰隻感覺.' X: Y. A& r/ x4 a! L* O

: [" i7 p" F7 Y$ I. q8 v6 @
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   $ u; I  R) o1 j4 G
; u' p! j! x& W  U
: r/ i: u# A6 R/ }# K. F
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
" J5 @: [$ b0 L1 x1 }按這裡

不是T襠5 f# m- ?6 y1 J" K9 P( V) u7 H) W
( q$ O$ _6 r) w$ W$ C2 ^' h
前後 hip 位都有 2 條骨