嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

蘋果牌加大彈性絲襪褲

蘋果牌加大彈性絲襪褲

我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不是T襠設計, 只係襠位加幅, 睇右下角圓圖所示.
% v* G, I8 B0 y/ ~0 V
! o2 e, j7 J2 {' f! M! V5 V7 Y3 d( _0 s
引用:
原帖由 uniform 於 2013-4-13 15:11 發表   , s$ v1 Q) ^! n+ a
我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?

我都有蘋果牌,哈哈.. N6 o1 J) C# I! B( L6 `

青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?
- K. O1 J4 ?3 U% Q: ]我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?
0 k8 |; q# L# f: y/ D0 L* d  b1 ^. e2 D. L" N3 t( T( d
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 12:09 發表   1 w  q" p/ b( f
我都有蘋果牌,哈哈.% T, l1 }4 d" ]) ^) `( P, e1 x: o

剛上網查查, 呢個 Apple 是時尚展姿的一隻品牌, 和 Fitlady 的 Apple 不一樣呢.

Fitlady 呢對蘋果牌加大彈性絲襪褲, 友德行有售 $25.00 一對.
) k3 C1 I4 i% R8 j) s好似係大陸造, 而唔係 made in Japan 嘅 Fitlady; 我好有興知國產嘅 Fitlady 同日產嘅, 質量差幾遠.( U' w, b" D6 r8 \7 R- r

, p7 \2 L% U4 u0 whttp://www.yautak.com/asp/produc ... en&p=F-PY-6667#

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-14 13:59 發表   
6 C3 c! e7 M) w, u3 ?0 A青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?% H  B8 u* s1 Q5 S7 z, N; [9 l
我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?9 f7 M" V/ a& W; X2 `0 o/ f" j1 G' ~- J0 V

4 Z! e' O. A0 S* Z; C
/ ]$ B/ U" W6 }, R* q
5 U8 {* A% r, R
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.# @4 ?  }! e) F+ f4 V6 K. W
按這裡

嘩! 只係得 10D, 咁真係超薄超透喎. 我鍾竟佢對白色.8 p. d; M, c- _7 }0 i
$ X- k6 O( H8 p6 H9 o( Z. P# n

2 u% r: i$ W! D
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   
9 r% z3 {; n4 B% b; C$ v6 ]( t5 n- Q/ }+ f0 H2 k# e

3 I; l; X$ }2 u0 d我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.0 U8 w8 X5 L1 A' j) E: m+ x( D
按這裡

仲有, 通常前後兩面雕空襠嘅款式, 都可以拉得很長, 啱身材高嘅人.
; P/ `3 E5 }5 s$ |不過我個人比較喜歡, 大腿內則有絲袜包住, 互相摩擦嗰隻感覺.
$ Z* ?* G' d) [" i3 z
& ]4 T" z) ^4 u9 j: p6 s* T
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   / e9 Q0 g( J/ b5 d+ I
( T, e8 @1 I: o+ @& S/ w

" {3 O) o6 X/ R$ U* t6 X我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.: b8 _/ x; j, }0 u9 Q
按這裡

不是T襠/ m- v$ z$ a) {) l8 ]5 s3 G

3 p2 @: V: u" E+ }, V; ?. p前後 hip 位都有 2 條骨