嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

蘋果牌加大彈性絲襪褲

蘋果牌加大彈性絲襪褲

我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不是T襠設計, 只係襠位加幅, 睇右下角圓圖所示., l' S# O+ C, \; x

. M5 \) H% E" C4 ^3 Z1 r* ?
3 t+ k/ p% t8 f+ ?
引用:
原帖由 uniform 於 2013-4-13 15:11 發表   
& G8 f' E+ L$ N& k我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?

我都有蘋果牌,哈哈." S" U1 T* d5 o/ O6 R

青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?
* i0 K, E8 H( A% c; j' k我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?, X% O5 o  A; c& e+ S
, U7 H5 E: y2 W  Q4 X* h" g" M
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 12:09 發表   
9 H' \. U/ L# v9 |# [; ]* m. g我都有蘋果牌,哈哈.
1 E9 T, S) y: ]2 C4 Q# b* h1 z

剛上網查查, 呢個 Apple 是時尚展姿的一隻品牌, 和 Fitlady 的 Apple 不一樣呢.

Fitlady 呢對蘋果牌加大彈性絲襪褲, 友德行有售 $25.00 一對.1 |" `0 u" N6 e# I; E. }9 b. l% c
好似係大陸造, 而唔係 made in Japan 嘅 Fitlady; 我好有興知國產嘅 Fitlady 同日產嘅, 質量差幾遠./ E/ |: k$ s+ f4 _" @$ ]
+ G" @! i8 f0 N3 p; v4 O. M
http://www.yautak.com/asp/produc ... en&p=F-PY-6667#

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-14 13:59 發表   9 s. a5 H2 F8 _8 n
青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?1 A5 e3 Z8 R' E7 i* m
我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?( v2 B4 s' E1 D; ]6 o- _2 z

( Z2 A' L* t; k1 _' S% Z
3 ?8 S4 q9 n( a9 n+ g6 e4 H( p& Y7 V( x( K) ]$ r2 O" I3 _
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
: i3 U$ \* A- ~  D2 B  O: Y按這裡

嘩! 只係得 10D, 咁真係超薄超透喎. 我鍾竟佢對白色.' a9 i- u" g9 m- a/ C1 {6 p' o) I

; h9 O( u, b& H7 e2 z, `
* T1 F4 f% c) A
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   
' V' v2 m; \; w- D2 \" q/ V# ]) \
! u( o6 s' e1 J
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.$ v6 `5 |; C3 a% K# v$ C% o
按這裡

仲有, 通常前後兩面雕空襠嘅款式, 都可以拉得很長, 啱身材高嘅人.
9 y# k# m2 M5 P! o不過我個人比較喜歡, 大腿內則有絲袜包住, 互相摩擦嗰隻感覺.
: X  v$ d7 t9 n/ Z, A
1 h9 v. k7 G  A/ Q9 B! T
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   
& D1 q0 m4 L+ r; U  L( N5 r& ~) |3 ?" O2 [% O0 c2 t

2 O4 F* Z* ]6 f& v( Y3 N) B  B& Y我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
$ E; }; g; a' S5 M+ X按這裡

不是T襠
4 R/ K3 t, w7 P, _" A7 [& ]
  k/ B: E" N$ J' Q0 [3 z8 x3 O前後 hip 位都有 2 條骨