嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

如題~~~
8 T! Q6 F! e0 U% g2 y8 o) p* ~" Y宜家點算好呀?0 _% F9 ^4 L, ]# Y
有冇人可以教小妹應該點做?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這個時候要泠淨,慢慢一點點除; J! r  B% y6 u  p
6 Q! H/ H( z; c) ^
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D5 y# B$ w8 S& q- ?( j

% m* d. m+ g) j* w6 Q' J7 J[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-4-16 23:51 編輯 ]

很有興趣想知是怎樣的裙.

交又腳得唔得 ??

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-16 11:52 PM 發表   ( c' v" o3 s- n  c4 X0 C# j, N1 H
很有興趣想知是怎樣的裙.
3 S, ~* o/ M% n% F. x" Z
3 O9 m) p5 k: h+ ^3 h
要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-16 23:47 發表   - [0 I. m5 b! }
這個時候要泠淨,慢慢一點點除
1 W; N, R# M* Z* y1 B5 ?" l, b) D$ Y: b: J0 d
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D
0 b% L7 f5 n9 R1 f/ u. B$ }. W7 [5 J
唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)
# l* {) I7 ~+ ~; r9 w係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢

有冇人幫到我呀~~6 m& y8 N  s" q6 U- t" a! y! X' z  [
唔想就咁犧牲條裙

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 00:00 發表   ' i9 Q9 o: R* M. l8 Y

# @5 M" }6 @# `, ~5 k
( W* A- e  a$ M& W$ H4 B要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了
$ l% T9 R  B9 c9 f好羨慕 可以講下你點減嗎?

有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫." `8 T$ X6 f, m, T! M2 R4 Z
( S- X: X* f5 M' d+ b; J/ C: M* j  p
(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-17 00:55 發表   4 T2 Y2 J, X+ u  m$ h
有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.
4 ]' {# W4 c3 M/ @7 g- Y  y% n7 T) P( }4 M
(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)
: d1 l7 Y7 L; \: C; _3 w
" F; z9 ~) \4 p) O4 n0 T' k
唔好講笑啦
$ i9 s! A: H6 F2 ~+ w係咪真係冇得救喇?

都唔知你咩裙. 窄腳裙? 又唔知"CAKE" 左起邊個位.
# c3 C7 K, O. b
  E( y5 D! e/ U6 j: b3 b; s2 H我估係過唔到手同膊頭姐. (諗方法舉直對手, 而又可以令條裙走出來.) (如: 倒樹衝?!)

會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?

引用:
原帖由 fishball1342 於 2013-4-17 01:07 發表   
0 U! z1 c8 F" U  i; F- ~會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?
  I" M4 ~! n$ h7 s0 V+ D- Y
! y# b/ T: H1 e  A& Y4 h
條裙冇拉鏈呀
+ k# t0 E9 {0 o: H- T/ y唉, 腰位同搏頭位都太窄

無拉鍊
4 R; o2 Z9 B5 x/ [% `5 \# U
; L: U6 |9 z6 ?- _5 @2 m2 u3 ^' [唯有暴力

鳴嗚~~~
+ H! {! [2 s( A其實試左咁耐都唔得都知出事: H8 R* C0 {, H5 ^
唯有狠狠將條裙犧牲
8 r" z$ ]! K5 f! ~, h當買個教訓
' I0 v8 i- B2 u* r0 y% G7 x" d
/ i; s* `/ D4 s! r% g0 K0 X3 M  @多謝咁多位既答覆

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 01:33 發表   0 e' Z  h& f! f; }; |  P' |! ^" g
鳴嗚~~~
; e5 t3 G5 p/ `: e  S其實試左咁耐都唔得都知出事" j* ~! P9 o" @" B
唯有狠狠將條裙犧牲
; t- W0 P5 S! t當買個教訓, v" i) i1 p& Y  t
, a) e; ?: q7 S' A% i" Q: C
多謝咁多位既答覆
3 M% q! l, q# I0 P有落點可能冇上l....

通常我遇到呢d情況就烏低身慢慢拉上面拉出黎" ~/ f" z6 q. w1 B" W0 C) R, T- @3 N. l
拉底上唔夠位過
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

用剪刀

吸氣個~~~~~  肚收起就可以啦
HIHI
我系CD 有冇人教教我禮儀 行為 表情方面^^

我FB:[email protected]

真唔真咁攪嘢?