嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

最後解唔解決到呀?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乜野裙黎的??6 v' I. W# H* x  U+ @% H. }
  s! S" K3 m5 m5 n& T7 V0 q
幾$??

我以前也試過( h. g' c" U" k5 k" a5 J; X
那條紫色的連衣裙穿上去後除不下來
/ Y! ^$ H6 r6 y) G  K+ m3 K. N結果把腰帶位剪一剪除下來之後9 m4 K( i+ Y3 b4 ?$ {

' H% {8 d) |8 r, z2 }......就搵到條隱藏拉鏈

影張相上來參詳O下. 其實唔係好明白.

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 00:34 發表   
" k* m$ k# e! S7 w1 M# z& O% u& _) A' }& r1 @, v! B
% s7 h; A; @; Z9 `3 B
唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)
6 e4 M& s( S& T1 H' y係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢
3 I8 @1 |# Y0 A& P! w! k
2 \5 E2 W  a" ]" Q& Lthe final.  u may need to cut it.

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-4-17 09:05 AM 發表   ; c  _  Z- _, g/ G. @
最後解唔解決到呀?
% u& |0 W" u$ R# s" H- d; [; h' a1 U: z5 @8 H' k
! V1 y% v+ O( H3 W( D/ ~% c9 ^, ]
最後解決唔到,我會找容易拆線地方拆線,除落黎補反

好可惜

除唔到落黎...咁你點著架
誰料你為了他可這樣不雅

著one piece最方便

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-21 08:58 AM 發表   % i/ J! p, I% e! s! k& i& v
除唔到落黎...咁你點著架
& c* b; _% U- k" V/ o! z

7 U9 g# E) }) M$ o' E$ m9 [3 [; }( R5 M5 H) w: L' M
著到唔一定除到

停一分鐘,呼氣,先free左只手出離,就容易除D

i love init

O how come...
7 ~6 w  q4 R, ?5 w( I/ i( Q! iIs it ok now? Both the dress n u?z
high and dry

樓主半年前求救除唔到條裙,今日仲有人回

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-9 10:28 發表   & s2 B! W4 A0 t/ ]
# S1 b2 ?% [+ H( U# E' v: g大家都唔會睇日期,可能有人估樓主仲未除到條裙

想睇咩裙@@

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-9 10:28 發表   1 Z8 l4 U% Q( {, u! p
7 J, k5 ]) y& [
可能半年後今日都未除到wwwww

最近訪問的版塊