嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.+ K/ A, F4 T  j

, Y! ^' o! y7 D
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
7 K7 _* c: H1 A# [5 G% X5 v有人試过在垃圾房執到bra 吗?

本身都唔會執,5 n; Q! s1 A+ I; }
垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   & B6 ?* E3 b4 H
舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
% \( R( ?8 p% r( e; j% I& a4 M1 j% W7 {) z
  [/ v* O1 t1 ]4 S7 C

$ V$ z! _, I  I, T( }嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.
: E. J7 S2 Z3 Y8 h% ~# ~嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書!
5 Z3 B3 Q0 _" H. N0 s9 i, t/ ?: n% y: p; C2 o: ]# S; W! f- f0 n+ Z
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
- v. c+ a8 [0 u5 \. o" |空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
" a8 V: i1 t4 B4 b! T$ E2 [有人試过在垃圾房執到bra 吗?
, O: o( a. |( |2 k/ X( j  v  v: E' F0 U+ S2 n9 L. v
no la.  so dirty.

執過唔少絲襪.
. z' M/ h7 t: r8 N6 s( Z6 `- f  k5 N) _3 m8 y4 |' v. L) l8 y
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   
0 K* }' N5 m/ F' _' F# e& P2 M+ S" q2 g. y
* `8 m8 ~" r6 ]+ z" v. S7 B2 e# E! b
嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~% B" c: j2 i% z/ P; k
D小朋友真係唔知就話污污~~+ d. x# s( U2 c& w  V+ Y
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!9 j& U, g/ `4 I. x1 V
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   1 a* O; {: V6 Z3 _
好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~
, P) {5 Z6 f# D8 f! k5 TD小朋友真係唔知就話污污~~, V9 i: E1 w- C& ^. i
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
( {0 Z0 N9 j7 s4 J2 }; f, _
# B9 H4 g$ K! K. W* g$ H5 b0 s& L  x% K0 ^: G

/ ], k' C& U5 d4 q" J1 Q/ } 佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   
/ G' f: A! ^; P( J( ^! ?0 x8 U6 b* H' Y0 F" @8 H
' f: y4 k/ x7 R. o" U" j/ d

/ r# h8 v3 c$ {3 m+ E 佢係垃圾房執
. R/ ~" Q3 b" |4 l
垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   $ D" q" l0 e  k3 [# K
! C- T4 E" `$ r
垃圾房門外
/ H9 q$ A  {/ O" U/ H- F  t) ~  v
但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   " r+ G( R" B# U5 b& ?: {! ]
3 y4 `- ^. x1 l$ ?
$ ]' X+ Y; ~: g! c0 A2 W
但佢件是內衣
, n' d  w; k* s% y$ b也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   
9 b0 _, K2 z7 f6 @* s% e: x
( d$ ^, A" Z( J& b) b' k  q  \也會有內衣~~有乜驚奇
2 \$ `  e) `" Z" _4 W6 n  v% R: d4 z8 @7 C

; e; J1 _  Q+ O# Y: ]- W8 M, M4 A 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   ! _4 S4 n; g- I( P# r8 L
8 T; P' ^* f! y3 w
4 q  X5 _  D8 H/ S
+ X+ k9 \0 J  r$ N* |% W, F( r( n
我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
+ U: L) H; r  G8 J羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   4 p4 f- d* v1 Q5 Q3 @
# G  P$ v+ {5 _
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
! j$ J! u5 Y# o1 B& B( U$ P$ B' S0 U  j+ F% i, a
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   / L6 p3 H& K+ N+ a# m

! Z+ b9 l+ m9 @8 r& c( Z; L- _" _8 {7 D2 u
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
( n# {5 Y5 B7 B2 o: O羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   9 ]. y& a! ?: E
0 @: }9 q0 Z7 A! P/ g& M
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
: l" `, c$ Y7 ]2 u

) j0 k9 o% a1 J$ P! T
+ W- p1 ?" r, Y) V9 O9 v 別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!