嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.8 G9 _% T: _; j9 M, w# A) ]

/ K4 C$ n% Z& P! q
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   # u: H$ m) F) G

本身都唔會執,7 q3 P: T! y- N  j$ g
垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   
, O# e# e, L# l: O! C* F, F舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
+ F5 }6 m% C$ N5 C3 b/ C! o8 H' C* P
4 _* y7 \2 e! d  e  F3 {
- j9 J) X4 y6 `8 N2 i1 S- c
! A" E7 {$ q/ _3 Y# ^3 P嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.
: c% w" N& j9 L3 C2 {) g" H嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書!
- G: g: S+ D' _9 e$ A! y. T; j8 M) w* r% I8 r! E7 a2 Y5 o$ a
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
6 W2 [& h+ _$ o/ a' x空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   , R2 d& |1 i$ o) J. H- e1 k
! E0 \/ a% d1 F# O% y/ e$ k% A2 Y' F
no la.  so dirty.

執過唔少絲襪.
6 T5 V" l9 |% k0 X4 ~2 @6 K5 O# O' f# G
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   
7 z5 L- C) o; V  j; C/ H/ g# @) @- p, U! s8 z, k* i

( f5 S$ ~4 ^9 z, x( B3 y嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~# Q) T) `5 R+ o$ y; i/ z
D小朋友真係唔知就話污污~~6 Z" ^/ a) V1 J* Q/ }, P9 N0 C
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!+ V# i8 F, i* m1 b
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   4 W/ M" [0 Y& z! ]- v) S
好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~: `- v2 G8 e' ]2 Q, }* F
D小朋友真係唔知就話污污~~
; y- w* S! F/ `& l7 N' r小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
: o6 m* X' ]+ S- k; w
2 @$ n1 F4 p. R* O$ Q
, O) U) ?0 l/ N% C) V0 t
6 L( t$ C- C) B2 u  L/ ?& l
佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   
/ f% C$ }. W6 g2 e( |0 n6 W: ~5 e  {

8 Z$ \. v. g9 t) z' E( G
0 Q. g( f8 ]' z 佢係垃圾房執
) L- ?. v( G4 O& J$ t: ?) B* r垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   
0 P: W: _$ A/ B. H- L, ~% D* d/ P9 ~, T8 Q$ J6 v
垃圾房門外
/ Z# Z; I, L, {: R/ J
# i& u0 |' o# z3 E( q 但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
1 g# {& w! P* H1 i' _  g# ]2 t* z$ K! l5 K0 @2 D
& B5 z7 ^5 |6 h- P& M+ D
但佢件是內衣
5 |( Y8 W/ E. n, q, z( E
也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   
! }% }5 q& i' K- Z/ E; S) t) H/ |7 u" D5 ]
也會有內衣~~有乜驚奇
9 G9 v4 v% e0 R) y0 J2 S! s9 B
* L  @, w( l  h
! {' e% M# Z' c4 @0 I: n 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   % K% m" k( a3 A

& J* W8 s+ d6 `& E' K7 i3 K
. i% f  \6 h5 }3 V: l$ B& f1 b8 B; Z2 t  s- q% U3 a! l* L
我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
% |5 p) e. h3 l) i( V
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
1 d( y( h: u6 T8 V
' x. c  }& H" U) w+ a: _羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
( t+ x6 ]1 L; }- f1 W  G
/ k  p! K! w8 k9 S8 |& m2 j! F9 K
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   ; b; V! k- Q) y  }7 K
1 H+ s7 P% H" Y; w4 m! H; j

2 }9 R4 j" u! i6 Q 我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
" h. J6 a6 @- p$ q7 X
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   
% t8 o9 b' Q7 m- m2 V! c: N( B4 f3 L. F! i5 @" r; f: X8 W1 c6 U
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
* v' `* Q+ _% `
' ?! y( U' U( D5 F7 D% \6 L
) \4 b$ `6 F, i& _3 J
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!