嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
  J" E" e3 r2 e# f% k$ ?( `' N' ^, d5 x' p+ `
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
0 i0 L  n6 N  G2 ~. v% c有人試过在垃圾房執到bra 吗?

本身都唔會執,  g1 e( [. n, a. J7 o7 F. Q5 f0 B7 c
垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   ! K6 G% p# }9 z4 e/ u2 A
舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
1 _8 L/ k% r0 q' M6 D" q2 S5 K
' d( x; K8 R% s! c* ^
) j/ ^7 \* v+ h  x, H. |- _1 W( J
: N; ]5 |7 C0 `+ S- ?* R
嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.
4 t/ z) F+ ]/ G  C$ V" w& q嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書!
+ b# M$ x+ y* R. M# }3 v
5 c1 \% T1 n# i
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
5 u+ t2 R, V( e  C$ j空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表     P$ s( n7 ^3 M
有人試过在垃圾房執到bra 吗?
' W8 M8 L7 T) d0 X
6 a2 n% ^4 N; F# F2 ]: h/ i$ Y9 L' Yno la.  so dirty.

執過唔少絲襪. / q/ i  G8 ^$ t7 P. \4 d
2 \- u& [; p0 R+ }" u
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   : r* |! t& r! A, K# e; G5 i; `
6 D; f9 X0 Y3 s9 h, R

& Y2 v: a7 }6 h0 t* J9 ~嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~
0 d# a4 Y& _* e. C
D小朋友真係唔知就話污污~~
$ D* h' K2 F' ]. Y& n小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!& K: U3 l4 U: ^8 N! a2 H' ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   
# W( ?( U* f; k2 x5 H好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~
% N& f& |* {, o5 u6 a' tD小朋友真係唔知就話污污~~2 x4 G8 d  t. x* u9 V- z/ m& e2 Y
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!3 S6 d( _( Q1 @- z# ~
* S) \% p" O( N: ^9 D. l9 ]
4 u$ n' E& \- c% `% p5 }5 b
# V4 P% ?0 w- M) H3 N
佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   % a$ e8 }1 ]) _2 \7 S
9 F/ Q  O( b( |  T

$ _" o( X7 b' ^) E5 [# I
' s2 g  F0 H$ ?* v0 [& S4 l  @$ }1 V 佢係垃圾房執
6 q2 q2 g; r- L6 z" x垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   
  i8 J6 e9 j2 k) u" v( Q& ~7 o" j/ Y! |3 x  Y
垃圾房門外
1 G# G9 @' z4 _
, @$ }8 h, Y# H+ ~' {& m$ z* E
但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
  Y: t1 [: ^& J8 Z- ?. R( G4 |6 k( }5 b; |% A3 K, M" E# @
0 P  y" k6 E. @) H" i1 R( R
但佢件是內衣
: m, _: r% V3 `: p也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   
7 W4 ^- t- {; w  Q. D6 x
$ F2 p3 E" \5 ?也會有內衣~~有乜驚奇
( t4 y) q" p/ m2 d, A/ d! p( S8 ]
& t; ~/ Z# A/ p% g- ]% X. X/ [

8 S' g; ^8 V3 g  s 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   1 Q( x" G. b. C, D8 H& F7 Z

0 w  p0 S* t9 w& t$ P$ b- X6 {
0 ?7 D; F0 s6 F0 ]# c" C7 w
: b" W" ~( u. k* N2 f1 f0 s$ k# k 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
7 R- |4 w: W! Z! M& d' r
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   % }! X) f" `" z
3 O$ ?& A6 A* ~1 n) a6 A: {
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
, ]7 p( D) j* U% ^5 r4 J6 l. j7 d% a* x0 K* d% S) `# o0 v8 {
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   
9 P1 {) F' z6 s6 W" V% F% I
. F, j8 P3 \5 Z1 i
  G% X& z5 t/ g7 g 我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
. g7 w" s* a* R7 Y1 q
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   
1 k, P% E5 l5 `9 H8 a* q  ~' z' E1 E$ c: J) i- n+ @
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
* p4 O- x8 I. a. O6 e
; l3 a. R+ \" Y3 R  k- U6 x# t+ Z, T2 C. w9 y. }; A2 V
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!