嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.; u+ u, Q# ?/ g4 x
8 L6 V8 E/ O% k9 v( @: l
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   " K( r2 Q+ k# p7 s) a

本身都唔會執,
4 Z3 f6 V. _& K2 k+ d9 i! P垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   
* e8 v8 h0 i. \6 m" t舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
! E- X) D( m" S- h& q, w
) k" S0 T3 V) |+ I
) k% u) w7 U- B

* y" I+ n+ S, i嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.
6 ~" J) D7 w0 P" q嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書!
) n) I, G3 t4 n1 f! w" w1 k" `
5 {5 c8 a) I2 h% Q
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
# F. c/ E. N2 H  U* K空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   : `/ s7 J' ]: _1 F7 a
- G; m5 i. H8 A# _

7 Z" ?: R% ?$ B3 G) E7 E5 Vno la.  so dirty.

執過唔少絲襪. + i' K. p' v  V8 R  g( L. j- ~
. W+ J! o% s/ r8 Q6 v. N* d
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   , u( @$ E6 f( ]) G% \5 y
+ A7 N7 ^; V4 x' R% C0 u

2 k$ _& q2 h5 H: |6 @嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~+ ?' ]6 `" @7 {) u* d  u( k/ F0 F
D小朋友真係唔知就話污污~~
# B! I7 k8 Q, T6 I$ c小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
( h: x! p+ r/ v+ Z0 y+ d
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   
$ W  @: g9 E' _5 q9 X好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~4 O& D1 t/ @3 M  M- ^% u8 j
D小朋友真係唔知就話污污~~
" a' q% A" N# h" G$ b小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!. {8 J+ t+ q4 w
" B- w$ M" `3 g% G. ~

5 X% g5 J5 Z' q- f  ^9 p' U- I- G- ]' m6 Y+ T* P; Y; n
佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   1 _/ m0 v+ E* [4 N% P8 B( Y) I
0 L$ ]1 F2 T, v2 i3 [6 X
6 ^8 s: _, g- f; S. c3 h- C& a' j+ s

+ ^% M% |. t5 `% }* K 佢係垃圾房執
) C% `- q- Y: h  m4 {& r- j: u垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   * \. F$ Q, I$ m

1 p5 B$ R* [5 D( B8 U. N5 s垃圾房門外
- {! w" ~3 \- d, Z$ {0 D( ]9 y3 T) a' i2 F5 c. F5 c
但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
0 D6 X  T  Z  ]8 ?# a! d6 ?9 N7 U: y, ^4 ]+ ?3 k

2 P1 b7 ?2 P$ l. y9 k 但佢件是內衣
( d+ Z1 A2 I; ^# d也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   & R8 K* H6 v- W  |6 u' w. h
% P6 D) t7 a4 p! X2 C' e$ K) o
也會有內衣~~有乜驚奇
8 D% J8 p6 b! z4 ]" F4 r
" h; l( ^( I, p+ ]1 m+ ~
* u0 q( Q6 c5 t* P 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   6 C) f, U* P% @$ K

# T0 g6 m( X  ~; ~
* d* X; ^4 b: z0 B5 g
/ P: C* z" o1 S9 w1 v9 Q 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
* B. ^: J+ K3 q$ ]1 @* S
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
4 s+ H+ v5 j1 N' F  A. E& G9 _2 r
1 A, v( i7 w& ?5 X, T4 H0 w羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
" [; ^* z) L" A; I# S  m
/ R. ]( e1 v. }( L 我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   7 f$ V2 J4 j% U2 W$ I+ u
0 g  G" G- I; i3 p) w6 W$ }
" V" B- T4 _- r
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
  ^% J$ Y4 }( r( X: T9 v
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   & G, C$ X) |' n7 a# L6 ?, {+ H

_3 X  M* m+ U9 r羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
% K" K7 b4 i8 e1 D
. ^  F$ B1 ^' N0 T* {; C# ?
. V$ V! L: K, s
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!